perjantaina, kesäkuuta 30, 2006

Neulottu tyyny

Huomasin juuri Novitan palstalta, että olen voittanut arvonnassa lankaa! Harvoin tulee mitään voitettua, joten täytyy myöntää, että olen nyt iloinen kuin peipponen :-)

Vähän olen näin kesäkuussa aikaan saanut, mutta suurin "yllätys" oli kuinka hyvännäköisen ja kivan tyynyn sain aikaan ihan huvikseni neulotuista lappusista. Minulla oli varmaan noin 30 vuotta vanhoja raanu- ym. ohuita lankoja ja vihdoin päätin, että niistä on päästävä eroon. Neuloskelin erilaisia neliöitä ja neliöt olivat varmaan kuukauden odottamassa yhteenliitosta. Nyt sitten otin itseäni niskasta kiinni ja tyynyhän siitä tuli! Prässäsin hyvin ja ihmeellisesti: neliöistä tuli siistit, vaikka yhteen ommellessa näytti, että jokainen on erikokoinen. Loput langoista vein kirpputorille ja olivatpa ne siellä jollekin kelvanneet. Aina kannattaa kierrättää.

Oranssi tunika on puolessa välissä. Pieniä kukkasia on kovasti tullut tehtyä, mutta lankojen päätteleminen on vielä jäänyt. Siihen saattaakin mennä aikaa, vaikka muuten olisi valmista.

Ei kommentteja: