perjantaina, tammikuuta 12, 2007

Osaan minä neuloa, just joo!!

Eilen illalla ei taas voinut kuin nauraa!!! Olen tekemässä tyttärelleni Novita Teddy Galaxi -langasta jakkua Novita -lehdestä talvi 2006. Osat sain neulottua valmiiksi jo toissa iltana. Parasta oli se, että osasin neuloa hihat yhtä aikaa, joten niistä tuli yhtä pitkät ja samanlaiset! Harmi, kun en tajunnut samaa tehdä etukappaleissa. Eilisen päivän palat olivat sitten suihkutettuina kuivumassa ja illalla aloitin yhdistelemään!!! Ja taas se tapahtui... Kuka huomaa?

Siis, kun tää ei todellakaan ole ensimmäinen kerta!! Murrr!! Ja nytkin olin tarkistavinani asian kunnolla ennen kuin tein kunnollisen ja siistin olkasauman siten, että etukappale on väärinpäin hiha-aukko osoittaen kaula-aukkoon päin!!!! Siis voiko joku todella olla näin toivoton tapaus!! :-) Nauruksihan tuo meni, kun ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta. Nyt osat ovat erillään ja yritän tänään paremmalla onnella (onneahan tähän harrastukseen näköjään tarvitaan!) Olkasauma tuli ommeltua todella hyvin ja tihein pistoin, joten meni jonkin verran aikaa ennenkuin tapaus oli purettu.

Tein jakun osat XS -koossa ja vaikka jätin neljä silmukkaa takakappaleesta pois, silti näyttää aika leveältä. Toivottavasti ei tullut liian iso kuitenkaan.

Ja pitihän sitä taas vähän "tuhlata". Tilasin viime viikolla Kauneimmat käsityöt -lehden. Eilen tuli jo numero 1/2007. Hinku olisi virkata iso pyöreä pöytäliina meidän pienelle pyöreälle pöydälle (kuva lehden kannessa). Lisäksi tuli Atelje Margarethan -kuvasto. Sitä ei edes uskaltanut pahemmin vilaista. Ehkä tänään jossain vaiheessa. Pari ristipistotyötä odottelee tuolla laatikoissa jo muutenkin, uusia ei uskalla edes harkita tilattavaksi.

Ei kommentteja: