keskiviikkona, marraskuuta 14, 2007

Joulu on taas, joulu on taas (tonttuverhot)...

...ei nyt ihan, mutta tässä toinen tonttuverhoni. Toinen pitää vielä virkata toiseen ikkunaan. Pieniä kokeiluja myös valaistuksen suhteen. Nuo hämytontutkin ovat ihan kivoja, toisen kuvan otin salaman kanssa. Malli on Maire Uotilan kirjasta Virkkausmalleja juhlaan ja arkeen. Tuossa edessä näkyvät myös jo aikaisemmin askarrellut niinipallot.

Ja lopuksi vielä "koekuvaus" isännän saamasta ruususta isänpäivänä, kun olivat kuoron kanssa laulamassa isänpäiväjuhlassa. Tuoksuu vallan ihanasti...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tonttuverho :) Verhoja olen virkannut paljon, mutta en yhtään jouluverhoa....pitääpä pistää mieleen, jos vaikka ensi vuodeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ystäväni sny paketista/paketeista! Tämä viimeinen tuli eilen, mutta en ole ehtinyt kuvata sitä vielä blogiini. Karuselli lanka tulee varmasti käytettyä, mulle aivan uusi tuttavuus. Kiitos ihanista paketeista vielä kerran ja mukavaa joulun odotusta.

Ihana tuo tonttuverho! En ole ennen blogissasi käynytkään, joten on mukava tutustua aivan uuteen. Laitan tämän suosikkeiheni.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis verho. Ei jaksa kovasti kommentoida. Painun takaisin sohvalle vällyjen alle.