keskiviikkona, kesäkuuta 11, 2008

Loput kuvat!

Vihdoin sain ladattua loput kuvat! Eipä näissä mitään kummoista, mutta kun kerran otettu on, niin talletetaan ne tänne!Eli lehmus-huivi kokonaisuudessaan! Lanka teki huivista hiukan luirun, mutta on se sitten kivan pehmeäkin.
Kullerot kukkivat lehmuksen juurella.
Ja tästä kivikosta olen ylpeä, vaikkei tuo kuvassa oikein miltään näytäkään. Etenkään kun sembramänty luo jo varjojaan. Ja kuvaaja ei tietty sitä tajunnut. Ai kuka kuvasi? No, minäpä minä. Ei auta uusi kamerakaan kuvien laatuun... :-)

Siis tuossa rinteessä on istutettu kiviä, sammalleimua, erilaisia maksaruohoja ja tuiviota. Lisäksi luonnonvaraisena ahomansikkaa ja muita "yllätyksiä". Ei aina tiedä, mitä kitkisi pois... Olen jopa jättänyt poimulehdet kitkemättä, kun niitähän myydään puutarhoilta. Ja kitkeminen on yllättävän helppoa, kun laitoin ihan tavallista puuhaketta juurille. Kunhan tulee paremmat kelit, niin täytyy yrittää ottaa parempi kuva.
Ja eka perhoskuva. Vielä pitää päästä vähän lähemmäksi...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, upea rinne! Tuiviota minäkin haluaisin jonnekin pihallemme.

Huivikin on kaunis!

Kirsi kirjoitti...

Peesaan Hepsiä! Aivan upea ja tahtoo kanssa. Meidän piha on tasanen tanner ja kivet joutuu roudaamaan muualta.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis rinne ja kauniita kasveja!

Helena kirjoitti...

Kaunis ja kauniin värinen tuo lehmus huivi. Jotenkin nuo murretut/pastellit tuntuu nyt hyviltä. Ja ihan oikeita kulleroita! En oo nähny luonnossa ku joskus lapsuudessa!

PäiviP kirjoitti...

Edellisiä on peesattava täälläkin: ihastuttava rinne, kyllä kesällä on kaunista! Kivanvärinen huivi!