perjantaina, syyskuuta 05, 2008

Mullon ihana SNY!

SNY-vaihto

Minä sain tänään paketin, paketin, paketin... (rallatellen laulua!)
Kiitos sny, erittäin paljon. Tämä vielä tuli siinä mielessä tarpeeseen, kun tässä ollaan syyskuu kuivilla :-) Olenpa noin miljoona kertaa (savolainen ei koskaan liioittele!) hiplaillut tuota Kuura-lankaa, mutta en ole ostanut. Nyt minä sain sitä eli voin vähän koeneuloa ja kokeilla minkälaista se oikeasti on. Kaksi kerää tuli Tove-lankaa ja aivan ihana tuikkukuppi, joka kyllä saattaa hävitä tytär E:n huoneeseen, kun hän näkee tuon. Ja tietty tuikut tuoksahtivat tosi ihanalle. Eli tällainen punainen paketti. Joko minä kiitin!

Itse vielä mietin, mitä laitan lähtevään sny-pakettiin, kun on muutamakin vaihtoehto. Kaikki laitan, mutta mietin vain, että missä järjestyksessä. No, viikonlopun aikaan paketin on muodostuttava.

Ja sitten vähän muuta...

Tytär E sitten siirtyy lukemaan matkailua ja melko hyvin otti isäkin tiedon vastaan. Onneksi! No, lapsi käyttää omia aivojaan ja tekee omat virheensä. On niitä tullut itsekin tehtyä aikoinaan - mutta hyvin vähän... :-))

Mutta vaikka kiire onkin vain tunne, niin nyt on kyllä tunnustettava, että tekemistä on enemmän kuin laki sallii... Vai onkohan siitä lakia.... :-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Noista opiskeluista: ainahan voi jatkaa ja muuttaa suunnitelmia uudestaan! Ja ala kuin ala, uskon, että kaikesta opiskelusta on jossain vaiheessa hyötyä. Vaikka ajautuisikin johonkin aivan erilaiseen ammattiin kuin kuvittelikaan aluksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja matkailu on hyvä ala. t. nimim. aikoinaan Savonlinnassa matkaiua opiskellut :)

Anonyymi kirjoitti...

:) Mukava kuulla, ettei siellä syntynyt kamalaa perhekriisiä asiasta. Ja elämäähän tämä vain on. Nykyään on hyvät mahdollisuudet käydä lukio vaikka aikuisena, jos tuntee jääneensä jostain paitsi. :)

Kirsi kirjoitti...

Ihanan paketin sait!

TeSa kirjoitti...

Hyvä kun itse tietää mihin haluaa ja pääsee aloittamaan heti. Ei mene hukkaan aika ja opiskelukin on varmasti tehokasta omalta tuntuvalla alalla.
Minäkin olen vasta hiplannut Kuuraa, kauppaan ovat kerät jääneet.
Mahottoman kovapäinen olet, jos saat oltua lakossa. Kaikkia ihania lankoja kaupat täynnä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen neulonut Kuurasta Omppu-kaulahuivin. Tuli ihana, pehmeä, hyvä iholle. Langassa on runsaasti vahvuuden vaihtelua, siksi aion vuorittaa huivin silkillä. Purkaminen on jokseenkin mahdotonta, lanka on niin hapsuista.