perjantaina, elokuuta 12, 2011

Nyt vähäksi aikaa viimeinen

Juu, nyt pidän taukoa näistä klipsutöistä. Tämä oli tilaustyö tyttäreltä, joten hänelle pinkki klipsuvyö. Kiinnitys on hakasilla ja tämä vyö on sellainen koristevyö vyötärölle. Kuva on tosi surkea, kun eilen illalla piti kiireellä ottaa kuva ja tässä kuvassa on värit suht kohdallaan! Eli ainut vähän paremmin onnistunut. Hyvin kiiltää, kun salamavalon kanssa otin kuvan.
Nyt olis ihan kiva neuloa. Suunnitelmia on kovasti, mutta en vielä oikein ole osannut päättää, minkä aloittaisi. Klipsuista pidän senkin takia taukoa, kun syyskuussa täällä alkaa Asusteita juomatölkkien klipsuista -kurssi kansalaisopistossa ja sinne on päästävä katsomaan uusia vinkkejä.

Tämä viikonloppu ollaankin isännän kanssa kahdestaan, kun lapset lähtivät Jurassic Rockiin. Minulla kyllä riittää tekemistä, kun pitäis taas siivota vähän paremmin ja lisäksi menen maanantaina opettamaan hygieniapassikoulutusta. Olis kai niitä tuntejakin vähän valmisteltava. 

Hyvää viikonloppua itse kullekin
toivottelee Pami

5 kommenttia:

Aava kirjoitti...

Hieno vyö. Pääsi ilmeisesti heti käyttöön :) Tuollaista voisi itsekin kokeilla, tosin klipsuja minulla ei ainakaan vielä ole tarpeeksi.

Marjo kirjoitti...

Kivannäköisiä nää siun klipsutyöt!

eikku kirjoitti...

Upean vyön olet tehnyt!

Auli kirjoitti...

Sinä alat olla oikea klipsumaakari!

Mari kirjoitti...

Jälleen kiva vyö!
Mukavaa, että teillä on kansalaisopistossa kädentaitotarjontaa, meidän opiston ohjelma on siltä osin tänä vuonna todella köyhä.