perjantaina, lokakuuta 13, 2006

Kateellisena...


... käyn joka päivä muutaman blogin kurkkimassa. Jotenkin tuntuu, ettei itse saa mitään aikaan ja on aina olevinaan niin kiire, ettei saa tätäkään blogia päivitettyä. Mutta olen minä kuitenkin jotain saanut aikaan!!! Huomasin kyllä, että neulominen on jäänyt aika vähiin.

Kaupungissa käydessäni löysin aivan ihanan sisustusliikkeen. Sieltä ostin pajukranssin, johon sitten itse "suurella työllä ja tuskalla" kiinnittelin omenoita. Ihan kuin ei omenoista olisi saanut jo kyllikseen!!! Viimeiset oikeat omenat ovat jo puista onneksi kolistettu alas.







Ja sitten niitä Salomonin solmuja jälleen. Olen aivan ihastunut moiseen tekotapaan. Lankana on Mohana Color, virkkuukoukku numero 6 ja langankulutus 130 g. Ja huivin tekemiseen meni yksi ilta ja toisena päivänä laittelin hapsut.










Kuvat eivät ole kaikkein parhaimpia, kun ei oikein talosta löydy kunnon kuvaajaa :-) eikä malleja. Tämän päähuivin tekaisin eilen illalla. Huom! ihan tekaisin :-) Malli on Novita-lehdestä, kesä 2005. Jaa, ja miksi nyt sitten kesäaiheita?! Olemme kuun lopussa lähdössä Kanarian saarille, joten sinne tarvitaan (toivottavasti) vähän kesäisempiä vaatteita kuin tänne Suomen pimeään syksyyn. Lankana on Sirdar Duet ja virkkuukoukku oli numero 3. Tein ensin koukulla numero kaksi, mutta se huivi joutui purkuun. Huivista tuli liian junttura ja pienehkökin. Nyt olis vaan opeteltava pitämään moista huivia. Olen vähän huono päänsuojien pitäjä...









Ja lopuksi kuva meidän perheen ATK-tuesta. Helmi-rouvan lempipaikka on tietokoneella istuvan selän takana olevalla sohvalla. Tällä kertaa ATK-tuki huilaa, mutta silmät aukeavat heti, kun jotain erikoista koneella tapahtuu!!

Ei kommentteja: