keskiviikkona, kesäkuuta 27, 2007

Piraatteja ja salaisuuksia!

Huijasin!! Ei tule kuvia tälläkään kertaa :-)

Eilen oli suorastaan "kiireinen päivä". Piti käydä shoppailemassa ja elokuvissa ja piti vielä liittyä Salaiseen neuleystävään...

Eli aamulla rohkaisin mieleni ja täytin lomakkeen. Vähän kyllä jännittää, mitä siitä tulee, mutta on minulla jo kovasti suunnitelmia, mitä paketteihin käärin.

Miehillä oli kahden aikaan parturi kirkolla, jonka aikana kävin selvittämässä erästä maatalouteen liittyvää laskua, joka nyt vasta kolmannella selvityskerralla meni oikein! Ja postissa oli tullut jo uusi selvitettävä lasku! Opittiin taas isännän kanssa, että kaikki laskut on kyllä tarkkaan katsottava! Niin kuin tietysti pitää, mutta joskus näin kesällä on vähän niin ja näin, miten tarkkaan malttaa numeroita pyöritellä.

Samalla sitten katsottiin uutta jääkaappia, kun entinen - vain 15 vuotta vanha - alkaa sisuskaluiltaan olla rikki ja lisäksi se pitää jotain kumman ääntä välillä! Isäntä ilmoitti, että nyt hän sitten ostaa viimeisen jääkaapin ja sen on kestettävä 25 vuotta! Nyt minulla on sanat, kun uutta traktoria vaihdetaan... :-))

No, näiden kirkolla käytyjen asioiden jälkeen suunnistettiin kaupunkiin. Ja etsittiin taas pojalle vaatteita. Tytär kiertelikin kaverinsa kanssa kauppoja. Vihdoin isänsä puoliksi pakottamalla saatiin housut, shortsit (vaikkei niitä tänä kesänä enää tarvitakaan, isännän ennuste), yksi pitkähihainen ja kolme lyhythihaista t-paitaa. Minä vain kiertelin perässä enkä ostanut itselleni mitään!

Minun pääasiallinen tarkoitus olikin päästä ns. ulos syömään! Ja pääsinkin Amarilloon tällä kertaa tavanomaisten Hesburgerin ja Mäkkärin sijaan. Ja sen jälkeen elokuviin. Elokuvana oli siis törkeän pitkä (minusta 3 tuntia on liikaa!! ) Pirates of the Caribbean 3: Maailman laidalla. Isäntä oli kuulemma nukkunutkin välillä, minä sentään pysyin hereillä, mutta täytyy myöntää, että olin pitänyt aikaisemmista osista enemmän.

Tässä taisi olla tarina meidän koko perheen yhteisestä kesälomasta tänä kesänä! Nyt alkaa vanhan kuivurin eli konevajan vanhan osan kunnostus. Samalla on tarkoitus uusia maakellarin hyllyt ja ovet. Saa nähdä kuinka kauan niissä menee. Ja kirvesmiehillä on huisi kiire seuraavaan paikkaan! Ja minulla olisi ollut vaikka mitä laitettavia kohteita...

Mutta nyt laittamaan Salainen neuleystävä -nappia tuonne laitaan. En ole noita nappeja vielä laitellutkaan, joten katsotaan, kuinka muijan käy!

Just niin! Kuvan sain, mutta en saa siihen osoitetta. Ja nyt on pakko lähteä eteenpäin...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Avaat toiseen ikkunaan salaisen neuleystävän sivun ja otat siitä url:n eli tässä tapauksessa siis http://sny07.vuodatus.net/ ja vedät sen siniseksi ja otat kopioi (siis hiiren oikeanpuoleisella napilla) sitten toisessa ikkunassa on tuo blogin kirjoitusikkuna ja siinä tuo laatikko, jossa siis salaisen nappi on, avoinna ja lisäät sen linkkitekstin siihen nappiin käskyllä liitä.
Periaate on ainakin tuo, en ole ihan varma miten se bloggerissa onnistuu kun miun kone vetää lipat bloggerin sisäänkirjautumissivulla niin en pääse kokeilemaan.

Joku bloggerin käyttäjä voisi korjata jos tää menee metsään.

Aurinkoista kesää ja shortsikelejä isännälle!