keskiviikkona, heinäkuuta 04, 2007

Minä luovutan...

... ja mörökölli saa nyt viedä minut! :-) Ei tule kuvia käsitöistä tälläkään kertaa. Siis olen neulonut innokkaasti uusimmassa Modassa olevaa liinaa ja siinä on muistaakseni 97 kerrosta. Eilen illalla huomasin kerroksella 91 taas sen verran pahan virheen, etten oikein tiedä mitä tekisin... Vähänkö suututtaa, tyttären sanoja lainatakseni. Sitä paitsi olisin laittanut kuvan keskeneräisestä liinasta, mutta kun kamerasta on tietysti just nyt akku loppu.

Mutta kun minut on haastettu Esikon ja Tellun puolelta kertomaan 7 faktaa itsestäni, niin tässäpä jotakin siihen meemiin. Yritän keksiä sellaisia asioita, joita ei ole vielä tässä blogissa tullut kerrottua.

Hmmmm.....

No ekaks: Yritän aina kaikenlaista. Kiinnostun joka asiasta, mutta aika nopeasti myös kyllästyn, jos en opi asiaa heti!

2. Pidän autolla ajamisesta ja autoista. Puhun niistä, vaikken aina niin tekniikasta mitään ymmärräkään.

3. Teen melkein joka viikonloppu lupauksen aloittaa tulevalla viikolla terveellisemmän elämän etenkin liikunnan osalta. Yleensä loppuviikosta huomaan, ettei lupaukset ole toteutuneet taaskaan... Lupauksiin saattaa myös kuulua, että teen päivittäin tunnin käsitöitä, tunnin puutarhatöitä, katson vain tunnin telkkaria tms. :-)

4. En pidä perinteistä ja rutiineista, mutta silti päiväni ovat hyvin samalla kaavalla rakennettuja. Aamulla luen tunnin ennen aamupalaa, pyykkikone päälle, sitten tietokoneelle, kello 12 ruoka, kello 15.30 kahvi, kello 18.00 ruoka, illalla menen sänkyyn kello 22.00 ja 22.30 nukahdan lukemisen jälkeen. No, väliajat sitten vähän vaihtelee päivittäin siivouksesta leivontaan ja kaupassa käymiseen... Tai jopa maataloustöihin :-). Joulut ja juhannukset vietetään aivan eri lailla kuin suurin osa suomalaisista, mutta en jaksa nyt niistä sen enempää kertoa. :-)

5. Olen kärsinyt työuupumuksesta, masennuksesta ja paniikkihäiriöistä.

6. En pidä suurista ihmismääristä. Olen koti-ihminen, jopa hiukan erakoitunut (tai mökkihöperyydeksikin sitä voi kutsua :-)) viime vuosina. Netti on hyvä yhteydenpitoväline :-)

7. Kuulun Suomen Emmerdale Clubiin.

8. Ja koska en pidä määrätyistä tavoista ja rutiineista lisään tähän meemiin vielä kahdeksannen kohdan: en pidä kasvojen kastelusta!! Mutta pesen kasvot kuitenkin sitkeästi päivittäin :-) Uin, mutta en mielellään sukella ja pidän mahdollisimman kauan kasvot kuivina suihkussakin!

Että sellaista! Tämä meemi on pyörinyt niin monessa blogissa, etten taida nyt haastaa ketään tällä kertaa.

Vaan tänään on taas ns. sutina-päivä. Meillä on työmies, jolle on laitettava ruokaa oman perheen lisäksi (eli jotain vähän parempaa kuin paistetut kananmunat ja makkara!) ja tytär on lähdössä taas lietsuun. Hänet on vietävä puolen päivän jälkeen linja-autolle.

Nyt en edes lupaa seuraavalla kerralla käsitöitä tai kuvia :-)

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pujota "elämänlanka" (eli joku eri värinen lanka) tuon virhellisen kerroksen alla olevalle kerrokselle ja sitten purat ja poimit silmukat elämänlangalta puikolle ja neulot uudelleen sen lopun.

Ei kannata jättää kesken, sitkeästi vaan, lopputulos on varmasti tosi hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Multakin olisi sitten loppujen lopuksi tullut useampi fakta, kun vauhtiin pääsin. Mä tykkään myös autolla ajamisesta, ihana vapauden tunne, kun kesäisin saa huristaa pitkää suoraa. Olis makeeta omistaa jokin erikoisempi kesäauto, mutta järkisyyt estävät sellaisen hankkimisen.
Ja mä teen myös usein noita "liikun ensi viikolla enemmän" -lupauksia, mutta aina löytyy mukavampaa (lukeminen, tv-sarjat, käsityöt, puutarha jne.) tekemistä lenkille lähdön tilalle. Nyt kesällä on kyllä mukavaa sauvakävellä ja hölkätä hietatiellä ja lähteä aamu varhain liikkeelle, kun muut vielä nukkuvat, linnut laulavat ja kesä on upeimmillaa.
Mukavaa kesäpäivän jatkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Savolaisuus on kivaa, etenkin kun elää sen keskellä itse ;) Muut eivät aina ymmärrä sitä, että osaa nauraa itselleen. Ja se, jos mikä, on minusta parasta terapiaa. On turha olla liian tiukkapipoinen.

Kiva kun kävit blogissani. Tulin tännen kommenttisi perässä ja tulen varmaan uudelleenkin, tarinasi ovat mukavia. Aurinkoista viikon jatkoa!