tiistaina, lokakuuta 28, 2008

Lokakuun sny-paketti ja muutakin...

Lokakuun sny-paketti

No niin, nyt vihdoin sain otettua kuvan lokakuisesta snyyni lähettämästä paketista. Paketissa oli 3 kerää sinisenlilahtavaa SandnesGarn Alfa-lankaa ja puikonpäänallet. Siis en todellakaan ole aivan varma tuosta langan väristä, kun joka kerran kun katson sitä, väri muuttuu silmissäni. Aivan ihanan oloista se kyllä on, monta suunnitelmaa on jo mielessä, mutta en ole vielä päättänyt, mitä teen tuosta langasta. Ja tuo kortti on aivan ihana! Kiitos Sny vielä kerran!


Madeirasta

Suosittelen lämpimästi lomakohteeksi, mutta kuntoa pitää olla! Saari on niin mäkinen, että jos kävellen meinaa liikkua, niin korkokengät voi jättää huoletta kotia. Parina iltana laitoin "nappaskengät" jalkaan, kun käytiin lähiravintolassa syömässä :-)

Saarelta tuli otettua 422 kuvaa, joten pientä valkkaamista on, mitä tänne esille laitan, mutta yhden kuvan haluan jo esitellä. Saarella kukki juuri afrikkalaiset tulppaanipuut. Aivan ihania! Tämä kuva on melkeinpä Funchalin keskustasta. (Napsauta kuvaa, saat isomman!)

Yritän etsiskellä vielä edustavia kuvia levada-vaellukselta (10 km, ja jaksoin :-)), saarikierrokselta (käytiin 1600 metrin korkeudessa, välillä pelotti...), kasvipuutarhasta jne.

Wallun mieliksi

Tänään kävin hammaslääkärissä sitten näyttämässä tuota ongelmahammastani. Lekuri vähän sitä pienensi, ettei purressa ota alahampaisiin kiinni. Kipu johtuu tulehduksesta, joten antibioottikuurihan sieltä tuli. Ensi maanantaina sitten lähtee koko hammas. Ihanaa! Kyllä sen kanssa on teluttukin yli 20 vuotta. Silloin siihen tehtiin juurihoito ja laitettiin kruunu. Paikka siinä ei vaan kestänyt, joten olen paikkuuttanut samaisen hampaan varmaan kymmeneen kertaan. Kallis hammas on, mutta niin paljon aiheuttanut kipua ja harmia, että lähteköön. Onneksi ei ole kovin näkyvällä paikalla. Muuten siihen voisikin laitattaa kultahampaan :-)

Joo, mutta samaisella reissulla kävin ruokakaupassa ja sieltä löytyi tuollainen ihana porsas Wallulle! Siis tuo on lemmikkieläimen lelu. En vaan meinannut ensin hennota antaa sitä, mutta poika S sitten vei sen koiralle. Tuo possu on meinaan siitä ihana, ettei se suinkaan vingu vaan se RÖHKII! Isäntä säikähti eka kerralla, kun luuli sen vinkuvan, kun painaa mahasta ja sika sanoikin matalasti "röh" :-).
Mutta tässä näin taas pikaisesti. Neulottukin on, mutta valmista ei vaan meinaa tulla. Teen Ilun langasta ja se on niin ohkaista, että neulominen on hidasta. Tai eihän se ole valmistunut, kun pidin viikon loman myös neulomisesta. Madeiralla minulla ei ollut käsityötä mukana ja täytyy myöntää, että hyvää se tekikin hartioille. Vaikka toisaalta välillä oli käsityötä ikävä!

2 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Katseltiin kaupassa lasten kanssa tuota " vinyylisikaa" ja meinattiin siskoni kolmelle koiralle joululahjaa ostaa tuollaiset. Taitaisi vain tulla palautuksena kaikki takaisin.

Matkanne kuulostaa mukavalta.

Anonyymi kirjoitti...

Blogikoiralle voisi olla loistava lahja. Tosin se ei oikein vieläkään tiedä, miten suhtautua 'vinkusikaan'. Lisää lomakuvia odotellessa...