tiistaina, elokuuta 28, 2012

Virkkuu

Se tuli sitten virkattua toinenkin jakku Moda-lehdestä. Tämä menee minun siskolleni. Hän tilasi vieläkin yhden, joka saa olla yhtä mallikertaa pidempi. 
Perjantaina olin yksikseni sisällä. Harakka olisi halunnut tulla minun seurakseni!! Vähän aikaa meni ennen kuin tajusin, mistä se koputus oikein kuuluu. Tässä kuvassa tuo harakka oli jo luovuttamassa ja tekemässä lähtöä, kun en kerran aukaissut ikkunaa :-))
Viikonloppuna olin Jyväskylässä sisarieni luona. Samassa kyydissä olivat myös äitini sekä toisen siskon miehen äiti. Olimme reissussa yhden yön. Että joskus sitä meikäläinenkin kotoaan poistuu... Sen verran pyörähdettiin kaupoilla, että sain ostettua uuden lampun saliin. Mehän rikottiin isännän kanssa edellinen plafondi, kun halusin puhdistaa sen. Ja minä rikoin nyt tuon uudenkin, mutta onneksi se rikkoutui niin vähän, ettei se millään lailla haittaa. Mutta kyllä sitä pitää olla röpelökoura!!

Aurinkoista viikkoa toivotellen 
Pami

7 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Kivan näköinen jakku, tykkään!

Marjut kirjoitti...

Nätti jakku!

Kisa kirjoitti...

Kaunis jakku :)

Saga kirjoitti...

Kaunis jakku. Meillä harakat myös ovat välillä vähän liian tuttavallisia.

TeSa kirjoitti...

Onpa kaunis jakku.

Susu kirjoitti...

Kaunis jakku!
Mekin herättiin pari viikkoa sitten outoon koputukseen. Tikka koputteli mökin ovenkahvaa:-) Tänä aamuna taas Tassu riekkui kovaan ääneen ja kun viimein nousin ylös niin ilkeä tyttökissahan se istui ikkunan takana terassin pöydällä! Minut nähdessään se kyllä lähti nopeasti käpälämäkeen...

Anu kirjoitti...

Sinulla on kiva blogi. Annoin sinulle tunnustuksen, käyppä vilkaisemassa blogissani.