maanantaina, syyskuuta 10, 2012

Juu, ei vieläkään mitään valmista...

Mutta vähän muutamia juttuja kirjoittelen.Tuunaamani kukkapurkki sai sitten vihdoin juorun kasvatettavakseen. Mietin hetken, että mihinkäs minä tuon laittaisinkaan, kun kaikissa koukuissa oli jo kukka ja lisäksi en nyt uusiakaan halunnut laitella. Olen vähän pyrkinyt vähentämään kukkien määrää, mutta jotenkin muutamia niitäkin pitää olla.
Ajattelin uskaltaa laittaa tämän kukan meidän makkarin ikkunaan, kun se vähän värienkin puoleen sopii sinne. Lilaa kukassa ja tuota ruskehtavaa löytyy tapetista ja tapetissa on boordi, josta löytyy tuota pinkkiäkin. Voihan se olla, että joudun vielä tuon siirtämään jonnekin muualle. Ei tuo meidän isäntä oikein välitä noista kukista...
Kun lähdin pihalle, huomasin yhden hauskan yksityiskohdan. Mikäs kukka se tuo tuossa penkissä onkaan? :-) On livahtanut jostain pari ohransiementä ja eipä ole näköjään kukaan kitkenyt niitä pois!!
Viikonlopun aikaan kerättiin 50 kg omenoita ja nuo lähden tänä iltana puristuttamaan tuoremehuksi. Tämän aamun homma oli pestä pulloa ja purkkeja. Osan laitan maakellariin ja osan pakastan. Yleensä mehua tulee enemmän kuin alunperin arvioin, nyt on 50 litralle mehua varattuna astioita, joten luulisi riittävän!!
Tämänhetkinen kauneuspilkku pihassamme: syyshortensia. En tiedä kuinka vanha, mutta joka vuosi tuo jaksaa kukkia.
Ja Hulan kanssa käytiin sienessä!
Hyvää viikon alkua kaikille toivottelee
Pami

1 kommentti:

Marjut kirjoitti...

Syyshortensia pitäisi joskus itsellekin hankkia.