perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Heinäkuun tuotoksia!

No niin, vihdoin sain kuvailtua tekemäni työt tässä kuussa. Saatan vielä tietty enemmänkin tehdä, onhan kuuta vielä jäljellä toista viikkoa, mutta tässä näin aluksi. Eli tunika tuli valmiiksi ja ihan sopivan kokoinenkin. Tein yhden kukkarivin lyhyemmän kuin ohjeessa. Ostin jopa huiviinkin langat, joten kai sekin on vielä tehtävä. Huivin voisi sitten laittaa vyöksi tunikan päälle. No, katsotaan, miten intoa riittää virkata noita pieniä lappuja. Ja ei se niinkään se virkkaaminen, mutta lankojen päättely on näköjään vähän hitaanlaista...


Virkkasin myös salomonin solmuilla kolmiohuivin. Ajattelin ensin antaa huivin naapurille syntymäpäivälahjaksi, mutta sitten jänistin. Naapuri on aika tarkka vaatteistaan ym. asioista, joten ajattelin, että värit voi olla hänen mielestään liian räikeät. Lanka on Sandness Soft Mohairia ja huiviin meni kaikki 150 grammaa, jotka minulla olivat. Huivi on minulle melko reilu, mutta täytyy nyt katsoa, kenelle sen "uskaltaisi" antaa.



Sitten kierrätystä. Ostin liian pitkän muovimaton pukuhuoneeseen, joten pätkäisin 30 senttiä matosta pois. Ensin heitin mukamas turhat pätkät pois, mutta kaivoinkin ne pois roskiksesta ja virkkasin niistä pienen pyöreän maton, jonka paikkana on nyt sitten kuistin penkki.Novitan keskustelupalsta on aivan ihana!! Sieltä löytyy tarvittava apu joka asiaan. Tämäkin tahkonpyörittäjät on käsityötä ja tekijä löytyi Novitan keskustelupalstan kautta. Omamme oli jo niin vanha ja raihnainen, ettei sitä voinut enää korjata, joten olen todella iloinen, että löysin uuden. Itsellä kun ei ole oikein noita puukäsityötaitoja!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joko olet ilmoittanut blogisi Blogilistalle? Postaustesi seuraaminen olisi helpompaa.