perjantaina, joulukuuta 15, 2006

Laittelin linkkejä!

Ihan vain opettelin laittamaan linkkejä tuonne sivuun. Kaikki eivät todellakaan ole käsityöaiheisia, mitä sinne tulee, mutta juuri minua kiinnostavia asioita kuitenkin, esim. Emmerdale, joka on oikeastaan ainut ns. saippuasarja, jota seuraan. Tai yritän seurata arkipäivisin. Ja mielenkiintoa herättää myös tuo ainakin minun koneella tällä hetkellä näkymätön laskuri... Mikä mättää...

Neulomisrintamalla on menossa yksi kolmiohuivi, mutta se on vielä niin alkutekijöissään, etten viitsi edes kuvaa laittaa.

Ja joulusiivouskin on tehty eli vihdoin sain vetäistyä sähkölieden pois paikaltaan ja siivottua sen sivut ja alustan. Yllättävän vähän oli tavaraa siihen verrattuna, kun lapset olivat pieniä. Nyt ei löytynyt kuin yksi huulirasva!

Ja jouluruoatkin on tehty! :-) Eli tein pitkästä aikaa itse porkkanalaatikot. Muuten laatikot ostetaan, koska mies on sanonut Saarioisten laatikoiden (ei ole maksettu mainos :-)) olevan parempia kuin kotona tehdyt!!! Kinkku ostetaan myös, mutta siihen taitaa jouluruoat jäädäkin. Meillä ei niin niistä välitetä. Joo, tottakai paisti tulee olemaan myös joulupöydässä ja Viktorianriisi. Ja yhdet ihan omatekemästä taikinasta tehdyt piparit on tehty ja melkein syöty. Onneksi pakastimesta löytyy vielä ostopiparkakkutaikinaa!! :-)

Sinänsä hauska juttu: Meillä tehdään tuotantorakennuksessa kerran vuodessa palotarkastus yleensä juuri näin joulun alla. Tällä kertaa palomies yritti jututtaa minua joulukiireistä. Havaitsin hämmästyksen, kun sanoin, ettei meillä sellaista tunneta! Joulun kanssa ei stressiä oteta. Se tehdään, mikä jaksetaan ja joudetaan, loput jätetään tekemättä tai ostetaan.
Taidan olla ainoita rauhallisen joulun viettäjiä... :-)

Ei kommentteja: