torstaina, helmikuuta 15, 2007

Sekö oli sit siinä!

Bloggaus on nyt jäänyt vähän vähemmälle, kun painoi pieni flunssa päälle, mitään en oo saanu aikaiseksi. Jostain kumman syystä sähköpostinikaan ei toimi ja muutenkin nyt vähän harmittaa... :-( Positiivista on se, että parin viikon odotuksen jälkeen sain vihdoin uuden puhelimen, jolla kuulenkin jotain: kokeiltu on; puolen tunnin puhelu vanhemmilleni ja tekstiviestit toimii!

Laitoin tänään sähköpostia Novitalle, että lopetan lehden tilauksen maksetun jakson loppuun. Kai se sitten oli just nyt, koska aamulla laitoin sähköpostin ja nyt iltapäivällä en enää sivuille päässyt!! Jos joku novitalainen nyt tämän lukee, niin laittakoon terveisiä ja pyytäköön välillä sivuillani käymään. Tuon olisin vielä halunnut käydä sanomassa, mutta en sitten enää ennättänyt, sinänsä nyyh, mutta kun olen tilannut jo Modan, Kauneimmat Käsityöt ja Sport -lehden, niin jostain on tingittävä. Ja täällä blogeissakin menee aina oma aikansa!

Huomenna tulee suunnittelija miettimään kanssani matalan tuvan ikkunaverhoja. Katsotaan saanko jotain vinkkejä. Viisitoista vuotta olen "tapellut" noiden verhojen kanssa, koska talo on normaalia matalampi sisältä, lisäksi verholaudat sekä tummunut mäntypuu pienentää tilaa. Ja ikkunat ovat koilliseen, joten ei ole kovin paljon päivittäin auringonvaloakaan. Saako verhoilla sitten mitään parannusta aikaan... siinäpä vasta kysymys!

Mutta paremmalla ajalla lisää juttuja!

Ja ihana kun ei ole enää niiiin kovia pakkasia. Kevättä ja aurinkoa kohti! :-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lainasin "jäähyväis" tekstiäsi novitaklubin sivuille ja laitoin blogisi osoitteen myös sinne. Mutta täältähän sinut löytää.

seijap kirjoitti...

Viestisi olikin mennyt perille Neulomoon. Olipas tällä kertaa pikaista toimintaa.

Pami kirjoitti...

Kiitos viestini eteenpäin viemisestä. En tosiaan arvannut, että noin nopeasti yhteys pätkäistään, mutta kyllä minä varmaan taas jossain vaiheessa Novitaa tilailen. Teen aina noissa lehtitilauksissa tuollaista vaihtelua, ettei ihan ennätä kyllästymään :-)