maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Nyt kastui kuivat heinät!

Juhannus oli ja meni ihan tavallisia hommia tehden. Sen verran kuitenkin rohkaisin mieleni, että kävin eilen illalla heittämässä talviturkin pois! Isäntä kävi lauantaina niittämässä kuivan heinän ja tänään ne piti paalata. Ja äsken satoi!! Kyllähän me se tiedettiin, että tänään täällä sataa, mutta kun sateen piti tulla vasta illalla. Pöh! Vähän sitä kuivaa heinää olikin, kun sitä tehdään vain pienille vasikoille. Muutamana vuonna ollaan kuiva heinä ostettu, mutta nyt tuota rehualaa on sen verran reilusti, että saatiin heinä omaltakin pellolta. Toivottavasti nyt kuitenkin tuli hyvä heinä pienestä sateesta huolimatta, kun sen pitää olla pienille vasikoille tosi laadukasta, ettei mene mahat sekaisin.

Käsityöt eivät etene vieläkään. Neulottu liina on nyt onnistuneesti aloitettu, mutta kun ei sen tekeminen nyt kuitenkaan innosta. Kankaita olen pyöritellyt ja olen jopa piirtänyt kaavat kesämekkoa varten, mutta... No, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Innostuin kovasti jo keväällä ns. salaisesta neuleystävästä, mutta en vielä uskaltanut ilmoittautua mukaan, nyt olisi syksyllä taas tarjolla uusi kierros. Uskaltaisikohan nyt... Onneksi on vielä tuota ilmoittautumisaikaa.

Seuraavan päivityksen yhteydessä lupaan kuviakin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ollut todella epävakainen kesä. Onneksi meillä ei tehdä kuivaa heinää, ei sitä ainakaan kuivana saisi pellolta.

Minuakin himottaisi tuo neuleystäväjuttu, mutta blogittomana tuntuisi toisen puolesta kurjalta. Tuossa neuleystävässä vain olisi niin mukava yllättää joku tuntematon - niin ja mukava on saada pakettejakin. Aina vain marmatan, enkä perusta blogia. Syitä on monia, mm. huonohkot tietotekniset taidot, hajonnut digikamera, itse kehitelty aikapula... Seli seli. Pitää varmaan tarttua härkää sarvista - hommata konsultointiapua ja lainata esikoisen kameraa.

Toivotaan aurinkoista ja hivenen lämpimämpää loppukesää!

- Esikko -

Anonyymi kirjoitti...

Tartuin härkää sarvista. Ilman apua sain blogin pystyyn - Esikko löytyy osoitteesta villavaara.vuodatus.net. Eipä tuo vaikeaa ollutkaan, omat ennakkoluulot vain haittasivat. :)

- Esikko -