tiistaina, helmikuuta 09, 2010

Minä vaan täällä päivittelen...

...mutta kukaan ei taida tietää siitä mitään!! Eli jostain kumman syystä ilmoitus päivityksistä ei mene GoogleReaderiin eikä Blogilistalle, mutta nyt sain yhden neuvon tuon päiväyksen muuttamiseen, jotta josko nyt onnistuisi! :-)

Nyt se onnistui. Minä se olin todella sohlannut tuon Ravelry-osoitteen kanssa eli syöte oli päin honkia. Kiitos, Villasukka, kun neuvoit tarkistamaan tuon syötteen!!! Mitähän meikä on taas miettinyt... En siis paljoa mitään!! :-)

Niin, edellisessä postauksessa on viime lauantaina päivitetty tarina kuvineen. Nyt ei tällä kertaa enempää! :-)

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Miä en ole ollenkaan varma auttaako tämä mitenkään tai liittyykö tämä yhtään mihinkään. Mutta siis, luen blogeja rss-lukijan kautta ja sekään ei tällä hetkellä löydä sinua. Blogisi ihan lopussa on "tilaa: blogitekstit (Atom)". Kun hiiren vie päälle, linkki näyttää ihan oikealta, mutta kun minä klikkaan sitä, en päädykään rss-syötteeseen, vaan ravelryyn?!?!? En ole ennen tällaiseen törmännyt, mutta ehkä kannattaisi tarkistaa blogin asetuksista tuo syöte.

Tess kirjoitti...

Mie huomasin tässä kokeillessani tuon saman homman kuin Villasukkakin eli jostain syystä heittää Ravelryyn, kun yrittää valita RSS- tai Atom-syötteen tilaamisen. Aika outoa. Oiskohan tosiaan se syöte nyt väärin siellä blogin asetuksissa tai jotain.

Mulla ei näy kahta uusinta päivitystä syötteenlukijassa. Ihan viimeaikoina on se ongelma ilmeisestikin tullut, jos tuosta voi jotain päätellä.

Harmi, kun ei ole blogspotin blogi, niin en kykene auttamaan. Ehkä joku tietää, että missä vika.

Tess kirjoitti...

Itelläni ei siis ole blogspotin blogi, niin en osaa noissa asetus-jutuissa neuvoa sen tarkemmin.

Pami kirjoitti...

Kiitos neuvoista. Kyllä se vika siinä syötteessä oli. Voi, kun minä olen taas onnellinen, kun tämä blogi toimii!! Nyt en ihan äkkiä tee minkäänlaisia muutoksia... :-)

Villasukka kirjoitti...

Joo, nyt toimii mullakin!

Hannelen paratiisi kirjoitti...

en tiä, mitä pulmaa sulla

Mette aka mettuska kirjoitti...

Mä ostin kaks kerää tuota sinistä batikia ja kaks sateenkaaren väristä. Aika mukavalta tuntuu noin niinku keinokuiduksi.