keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2011

Moneskohan Haruni

Nyt mää haluan tehdä jo jotain muuta mallia. Alkaa meinaan tuo Haruni-malli olla jo niin tuttu, että vähän kyllästyttää. Kaunishan se on! Tämä tuli tehtyä, kun aloitin ensin tästä Zitronin Trekking Hand Art -langasta tekemään tätä huivia siskolleni, mutta väritoivomus olikin fuksia, joten ostin sitten uudet langat ja tämän tein nyt sitten valmiiksi. Ihan kiva siitä tuli. Mielestäni!

Ukkosia ja sateita on pidellyt. Miehet sai yhden siilollisen tehtyä rehua ja nyt sitten onkin taukoa nähtävästi juhannuksen yli. Ei hyvä ollenkaan!! Minä en ole niin sateista välittänyt, pihahommat ovat tietysti retuperällä, mutta niin ne olisivat varmaan, jos aurinkokin paistaisi. Vaikka kyllä tuo rappusten vieressä oleva kukkapenkki olisi kitkettävä, mutten oikein uskalla siihen koskea koirien ollessa mukana, kun etenkin Hula tahtoo sitten tehdä kuoppia sille kohdalle, mistä olen kitkenyt! Jotenkin nuo vähäisetkin pihahommat kyllä onnistuisi paremmin ilman apureita...

Mutta nyt hommiin toisihin. Ja muistakaa, että juhannus tulee, vaikkei niin höyryäkään siitä. Meillä ei tehdä sen kummempia juhannussiivouksia, ehkä mökillä käydään saunomassa, mutta jos säät ovat sitä, mitä on luvattu, niin minä ainakin saunon kotona ja tuijotan telkkaria :-).

Pami

7 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Harunisi on niin kaunis!
Mukavaa juhannusta!

Marjut kirjoitti...

Tosi upea Haruni! Minäkin katsoisin varmaan juhannuksen telkkaria, mutta sieltä tulee niin vähän katsottavaa.

Hyvää juhannusta!

Marjo kirjoitti...

Kaunis on huivi. Mie oon monta kertaa aatellu pirauttaa ja tulla käymään. Mut kuten tiedät, se aikaansaaminen on miulla ongelma... Mie aattelin suorastaan juhlia juhannusta ja nostaa lipun salkoon :) muuten menee ihan tällä perusrutiinilla meilläkin.

kisa kirjoitti...

Kaunis haruni!Hauskaa juhannusta :)

Outi kirjoitti...

Meilläkin istutaan rauhassa kotona, syödään jotain hyvää ja ehkä otetaan lasi pari viiniäkin. Oikein mukavaa ja rauhallista juhannusta!
ps. tuo huivi on ihana!

Anneli kirjoitti...

Kauniin värinen ja muutenkin nätti huivi !

Hyvää juhannusta Sinulle :))

Pirena kirjoitti...

On se vaan niin kaunis tuo huivisi. Minähän sain ohjeen sinulta ja piti kanssa tehdä mutta tekemättä vielä on. Jospa seuraavaksi HHV-huiviksi.