keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2012

Musta kauluri

Jotain sentäs on taas saatu aikaan. Siis jotain sellaista, jonka nyt voi sitten blogata ns. käsityöblogiin. Eli neuloin neiti E:lle hänen toivomansa "kesäkaulurin". No, minusta musta kauluri ei ikinä ole kesäinen, mutta kevyempi tämä on kuin ihan villalangasta neulottu. Neuloin siis Baby bamboota ja Austermannin Palila lankaa 4,5 numeron puikoilla. Tuossa Palilassa oli tuota metallinhohtoa. Loin noin 180 silmukkaa (en ole ihan varma, välillä menin laskuissa sekaisin, mutta eipä se haitannut), neuloin ympyränä kaksi kerrosta sileää ja jatkoin 2 o, 2 n. Kun olin tehnyt omasta mielestäni riittävästi, tein yhden kerroksen aina oikeaa ja sitten päättelin. Neiti E ei ole vielä nähnyt tätä, mutta toivottavasti tykkää.
Tässä vielä kuvaa meidän vessasta. Remonttimies teki meille tuollaisen ihanan valolistan ja sen alapuolelle hommasin ihan peruspeilin. Nyt sitten näkee!!
Vielä on paljon siivoamista ja laittelemista. Eihän tästä taida valmista tullakaan... :-)

Meillä sataa koko ajan jotain valkoista! Nyt olisi intoa laittaa pihaakin, kun sitä olis ihan pakko laittaa: laatta- ja puunpalikoita sekä sahanpurua ja muuta sälää on pitkin pihaa!

Niin, ja sain tällaisen ihanan tunnustuksen Violettia ja villalankaa -blogin Pirjolta. Taas ei voi muuta kuin kiittää!! Ohjeet menevät näin: 

Tämän tunnustuksen ideana on saada huomiota blogeille joilla on alle 200 lukijaa. Säännöt ovat:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset, joille lähetit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!
Minä nyt olen taas  ylilaiska henkilö, enkä jaksa jakaa tätä eteenpäin, mutta kuten aikaisemminkin olen sanonut, että on niiiiiin paljon ihania blogeja, että nämä tunnustukset voi mennä ihan kenelle vain lukijalleni!!

Kaikesta kiittäen Pami

2 kommenttia:

♥ Hannele kirjoitti...

niin, siivoominen ja rikkaruohot ei lopu...

Marjut kirjoitti...

Kaunis vessa! Meilläkin alkaa remppa olla loppusuoralla.