perjantaina, toukokuuta 25, 2012

Kesäkukkia

Tänään satuin kirkolle juuri sopivaan aikaan!Yksi puutarha aloitti jo kesäkukkien loppuunmyynnin, joten sieltähän piti keräillä kaikenlaista kivaa matkaan. Ruusubegoniat olivat tietysti aivan ihania, samoin samettiruusut! Jonkinlaista tolkkua sentään ostoksissani oli, vain neljä kassillista kukkia.
Samettiruusut istutin noiden tulppaanien ympärille. Tulppaanit ovat muistaakseni Black Queen -lajiketta. Yhden kukan koirat katkaisivat ja sen toin sisälle. Ei se musta ole :-). Nuo ulkona olevat eivät ole vielä auenneet.
Lumihiutaletta ostin myös. Näille en ole vielä paikkaa miettinyt.
Ja tänä kesänä aion kokeilla timanttikukkaa. Kukat maksoivat 50 senttiä kappale, joten ei ole kallis kokeilu.
Työhaastattelu meni oikein hyvin ja siitä innostuneena kävin jälleen kirjakaupassa. Jostain blogista olin napannut tällaisen kirjan nimen ja "pakkohan" se sitten oli ostaa, kun aikani selailin. Kallis kirja, mutta aivan ihana!
Näitä sohvatyynyjä haluaisin tehdä...
...ja tällaisen yrttiruukun. Minulla onkin jemmattuna noita harjatiiliä tuolla, joten tämä on oikein hyvä idea.
Viime aikoina olen tuijotellut Avalta Martha Stewart -showta. Nyt olen oppinut jopa laittamaan vinkkejä muistikirjaan, joten eivät heti unohdu, kun telkkarin sammuttaa. Mutta vaikka kuinka tuijottaa telkkaria neule kädessä, niin valmista ei ole tullut vieläkään. No, kärsivällisyys kasvaa...

Luinpa vihdoin viimein Kaisa Viitalan kirjan. Oli oikein hyvää luettavaa. Suosittelen lämpimästi! Ainut miinus oli se, että A4-paperille tulostettuna kirja oli hankala lukea sängyssä. Irralliset paperit tahtoi aina levahtaa :-)). Ja joitain kirjoitusvirheitä bongasin, mutta ne eivät häirinneet lukunautintoa millään lailla.

Vaan nyt on lähdettävä jälleen nauttimaan ihanan kesäisestä säästä ja mietittävä, mihin loput kukat istuttaisin...

Ihanaista toukokuuta toivotellen Pami

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Vai että loppuunmyynti jo; en ole vielä ehtinyt edes ensimmäistä kertaa puutarhalla käydä.
Hyvää viikonloppua!

Misku kirjoitti...

Oi netin ihmeellistä maailmaa! Olipa mukava lukea kirjoituksesi. Tuo nettikirja oli kyllä jännä ilmiö! Ja pitänee minullakin lähteä puutarhalle, vaikka meillä ei vielä kannata ulos kukkia laittaa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi. Meillä ei loppuunmyynti ole vielä pitkään aikaan. Ihania ostoksia oletkin tehnyt.

Sonja kirjoitti...

Minä en olekaan tuohon nettikirjaan törmännyt, täytyypä lukaista kun ehtii! Mutta kävin minä tänään puutarhamyymälässä, onneksi tajusin että nyt ei ole aikaa ja paikkaa kukille, sen verran himotti! :D