tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Himskutin talviaika!

Otsikko on nyt vähän eri kuin mitä ensiksi ajattelin, mutta kun vietin aikaa katselemalla muiden blogeja ja vilkaisin kelloa, olin kutsumassa jo "ystäviä ja kylänmiehiä" apuun, kun luulin kellon olevan tuntia enemmän kuin mitä piti. Luulin, etten tänään ole saanut yhtään mitään aikaiseksi enkä muka ennättäisi taaskaan päivittää tätä omaa blogia. Mistä ihmeestä tuo kiire tuleekaan, vaikkei minulla ole mitään minuuttiaikataulua. Niin, siis toimistohuoneen kellohan se vielä tikutti kesäaikaa, muut kellot taitaa olla jo käännetty nykyiseen aikaan.

Lomalla tuli siis käytyä. Kuumaa oli Gran Canarialla. Liiankin, minun makuun. Muu perhe kyllä valitteli heti, kun aurinko oli vähänkin pilvessä. Minun iho ei oikein tuota jatkuvaa paahdetta kestä, joten istuskelin mieluummin varjossa. Lämpötilat olivat sielläkin reilu +25 astetta, joten ihan riittävää. Käsitöitä en voinut kuvitellakaan tekeväni, onneksi en niitä matkaan varannutkaan paljon. Sen verran kuitenkin, että lentokoneessa virkkasin pari pyörylää huovutettuja enkeleitä varten. Muovisen virkkuukoukun sain viedä siis koneeseen. Jännitin sitä, ja sanoin jo perheellekin turvatarkastuksessa, että tähän jään, odottakaa minua ja niinpä sitten jäinkin "kiikkiin", en kylläkään virkkuukoukun takia, vaikka niin luulin, vaan paksun rahapussini takia :-))). Eli oli liikaa kolikoita matkassa ja eivät saaneet läpivalaistuksessa selvää, mitä siellä oli!

Ennen matkaa suorastaan hujautin tehdä Teddystä potson, vaikka ajattelin, ettei se talvi vielä sentäs tule!!!Ohje on Novita talvi 2006 -lehdestä. Virkkukoukkuna oli numero 8. Oli ihan tarpeellinen jopa Helsinkiin mennessä, kun pukeuduin ohueen farkkutakkiin. Takaisin tullessa (5. päivä) oli sitten vielä tarpeellisempi asuste!







Ennen reissua löysin aivan ihanan sisustusliikkeen, joka on kuulema ollut jo paikallaan kaksi vuotta! shoppailukaupungissani ja siellä minua odotti aivan ihana pikku kori, josta tuli käsityökorini. Korissa odottaa step-sukkalangasta tehty sukka, joka odottaa kaveria (aloitettu tänä aamuna).










Lisää löytöjä!!! Virkkauslehti!!! Nyt sitten tekemään joululahjoja, heh, tekemättömiä töitähän ei ole!! Kerään enkeleitä, joten aivan ihana ohje sattui silmiini, valitettavasti kuva ei ole hyvä.

Ei kommentteja: