torstaina, marraskuuta 23, 2006

Kello poistui, käsityöt tilalle :-)



Jotkut varmaan ennättivät nähdä eilisillan postauksen, jossa yritin laitella kelloa tuonne reunaan. Kun se ei kerran kävellyt, otin sen pois, enkä nyt tietty löydä sitä osoitetta, mistä kellon nappasin! Vois yrittää uudelleen. Aina kun en onnistu siirtelemään noita juttuja onnistuneesti.

Mutta sitten niihin valmiisiin juttuihin. Eli "nyppyhuivi" on valmis! Onneksi. Uusia nyppyjä en ala tekemään!

Lisäksi ns. välipalaneuleena neuloin enkelin alle liinan jouluksi. Ja nyt minä ymmärrän, miksi Addin puikkoja kehutaan. Neuloin liinan Addin 6 numeron pyöröpuikoilla ja voi miten kevyttä neulominen olikaan. Ainut vain, että kissa jossain vaiheessa sitten kuitenkin ennätti purra langan poikki ja löysin tänä aamuna tuolin alta lopun lankakerän. Onneksi sitä nyt ei kovin paljoa ollut. Olisin vain ehkä hiukan isomman liinan neulonut...

Viime aikoina tullut kirjoiteltua noita alkoholiasioita, joten jatketaan: Kun ostat viinipullon, katso, että ympärillä on kultaista, ohutta "rautalankaa". Siitä saat enkeleille päähän kruunuja ja keväällä perhosiin tuntosarvia. Tosieksi pullon suun pitää olla muovitulppaan käyvä. Mehupulloja aina tarvitaan. Maku ym. kriteerit ovat aivan turhia :-)

Ei kommentteja: