keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Kissoja kuitenkin...

Eilinen päivä meni humputellessa kirkonkylässä. Satuin varaamaan terveyskeskukseen ajan puoli kahdeksi ja sitten piti odotella tyttö pois tanssiharrastuksestaan puoli kuudelta, joten päivä meni rattoisasti kierrellen kauppoja, mutta mittään en oo ostannu... :-)

No, kai se on tunnustettava: ihan puutelistassa luki, että ruohonvihreää lankaa. Ja sitä piti sitten ostaa. Lanka on SandnesGarn Funnya, josta tulee ruohoa ikkunoiden väliin. Ruohon päälle laittelen sitten pääsiäiskoristeita.

Ettei vaan pääsis liian halvalla, sattui silmiini ihanan turkoosi Mandarin Petit(oli tarjouksessa). Ostin sitä kolme kerää, kun ajattelin tehdä sellaisen keväisemmän huivin. Eilinen oli aivan mahtava päivä täälläpäin. Ja varmaan muuallakin, kun kerran lämpöennätyksiä oli rikottu! Ja sainhan minä kaupantekijäisiksi tulitikkulaatikon!

Kirjaostoksiakin tein, mutta eivät olleet käsityökirjoja vaan muuta "hyödyllistä". Pikaisella selauksella huomasin kirjasta "Keittiötango, Olavi Virran kootut herkut" monta käyttökelpoista reseptiä. Romaanejakaan en ostanut yhtään, mutta kun alennuskirjoista oli vielä -30 %, niin kaikki "hyödyllinen" oli otettava pois!!


Kotona odotti kaksi aivan ihanaa pakettia. Toisessa oli arpajaislahja Hannaliinin arvonnasta. Lankojahan sielläkin oli. Ja oikein mieluisia. Samoin suklaanappeja, joita piilottelen, ettei muut syö niitä! :-) Itse päätin herkutella niillä vasta tänä iltana! Ja toisessa paketissa oli ne värikiteet, joista jo aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin. Ideahan oli löydetty Möhönasun blogista.
Kissaverhot ovat jo hyvällä mallilla! Etusormi vain alkaa vähän olla hellä, mutta tuohon jää koukkuun eikä meinaa malttaa lopettaaaaa!!


Ps. Anteeksi, kun en jaksanut linkittää kaikkia mainitsemiani....

Ei kommentteja: