sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Kierrätystä jälleen...

Idea on napattu Katjalta. Nyt on sitten säästettävä karkkipaperitkin. Minun piti ihan pitkästä aikaa ostaa suklaakarkkeja perjantaina, mutta onneksi ei tarvinnut itse niitä syödä! Pojalle kelpasivat hyvin ja tänään sitten tekaisin tuon ruusun karkkipapereista. Katja neuvoi ruusun teon Savonlinnan neuletapaamisen yhteydessä.
Kohta tarvitaan suurempi askarteluhuone, kun on kaikki säästettävä: kahvipussit, Lidlin siniset muovipullot, karkkipaperit... Kun vaan jaksais välillä tehdäkin niistä jotain.

Melkoisen synkkä päivä taas tänään, on todella käyttöä kaamoslampulle!

4 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Oikeen huvittaa välillä, että mitä kaikkea sitä tuleekin säästettyä :) Onpa sitten askartelutavaraa, kun inspiraatio iskee...

t: möhönasu
http://mohonasu.vuodatus.net/

Tuula kirjoitti...

Kyllä näissä säästämisissä riittää 'ulkopuolisilla' ihmettelemistä. Mitä sinä niistä sinisistä pulloista teet, on mennyt multa ohi.

Katja kirjoitti...

Kyllä ne vaan on niin nättejä ja helppoja tehhä :)

Katja
marjapuuro.vuodatus.net

KaraMelli kirjoitti...

Kahvipussit ei ole enää mitään verrattuna siihen, mitä toiset tekee kaikista mahdollisista käärepapereista. Käyhän katsomassa http://www.makeedesign.fi/ miten toisilla ideat oikein pursuilee! (Toisaalta, minulla on kyllä kotona valtavasti kahvipusseja odottelemassa seuraavaa jätti-inspiraatiota.)