tiistaina, maaliskuuta 23, 2010

Harmittaa kaikki...

Nyt on taas veto niin poissa, että vaikka olenkin työpaikalla, niin bloggaan silti! Eli en vaan nyt saa työinspistä esiin...

Juu, mitään en ole saanut aikaiseksi. Pyöröliivi on vielä kasaamatta. Puro Batikista olen tehnyt tunikaa ja hihat valmistui eilen. Nyt pitäis sitten aloittaa helma. Töiden jälkeen vaan tulee istuttua telkkarin ääressä eikä mitään saa aikaan.

Viime tiistaina aloitin kahvipussipunontakurssin. Kivaa! Ja tänään sitten unohdin kahvipussit kaikkinensa kotia. Tänään olisi meinaan ollut itse korinpunonta, viimeksi saatiin aikaan sanka...

Tänä aamuna taas muistin kirjaston kirjatkin ja tietysti eilen oli se viimeinen palautuspäivä. Tämä oli jo toinen kerta, kun muistan katsoa just päivää liian myöhään palautuspäivän. No, nyt ne on taas lainattu kuukaudeksi eteenpäin, vaikka aionkin ne huomenna palauttaa.

Mitäs vielä valittelisin... Tosiaankin alkaa olla selkeät työuupumisen merkit taas, mutta mitenkäs sitä ottais rennosti. Työt on vaan jossain vaiheessa tehtävä. Pitäis varmaan vaan yrittää olla tuolla pihalla, on vaan niin mahtava auringonpaiste tänäänkin.

Mutta nyt työhommiin. Kaikille aurinkoista kevättä!
Toivottelee

Pami, joka ei saa nyt tuota nimmariaankaan näkyviin... huoh!

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Joskus vaan on noita päiviä, mutta vielä niitä tulee parempiakin.

Inkivääri kirjoitti...

Tsemppiä, jospa valaistuvat kevätpäivät auttavat:)

TeSa kirjoitti...

Täällä huokailee toinen uupumuksen näännyttämä.
Ei auta olla paikallaan, vaikka kroppa huutais hallelujaa.

Keväistä aurinkoa sinulle, harmaan päivän jälkeenkin.

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

kirpparista joskus ostan uusia halpoja kirjoja, ei tarvitse palauttaa. Mukavia pääisäispyhiä.