perjantaina, helmikuuta 18, 2011

Helmikuun SNY-paketti

Nyt on joku ihme laiskuuskohtaus taas iskenyt. Käsitöitä ei valmistu, vaikka aloitettu on kaikenlaista: kanavatyö, neulahuovutustyö, neulontatyö... Tekisi mieli vain oleskella tuolla ihanassa auringonpaisteessa ulkona, mutta eihän siellä tarkene!! Vaikka kyllä minä siellä joka päivä yritän olla mahdollisimman paljon. Muutenkin vähän levoton olo, vaikka ihan minä kotona olen ollut. Ei tee mieli lähteä mihinkään tällaisilla pakkasilla.

Eilen tuli aivan ihana paketti: SNYyni lähetti minulle tuota ihanaa Dropsin Delight -lankaa. Tuostahan olen neulonut ennemminkin ja tiedän, että se on ihanaa! Paketissa oli myös teetä ja lakuja. Kiitos, kiitos!! Nämä vaihtopaketit ovat aina yhtä ilahduttavia!!
Neiti E tuli sitten eilen lukulomalle kotiin. Hänen avokkinsahan on armeijassa, joten nyt neiti E ja Hula-koira jäävät pitemmäksi aikaa. Oikein mukavaa. Neiti lähti eilen illalla rilluttelemaan kavereidensa kanssa ja Hula-neiti jäi meidän hoiviin. Yö oli melko rauhaton, en tiedä, mitä tuo koira teki, mutta jatkuvasti kuului askelia ja koira otti jotain ihme hyökkäilyjä. No, tänä aamuna on koiraneidille uni kelvannut.
Ja sitten ihan hetkeksi jätin koiran yksin. Ja niinpä kirjani sai uutta muotoilua!! Liekö vähän mustis, kun näki minun eilen ja tänä aamuna lukevan tuota kirjaa. Onneksi on oma kirja eikä kirjaston!! Harmittaa, kun samalla pilkkoi tuon kirjan välissä olleen kalanmuotoisen, pahvisen kirjanmerkin, jonka poikani oli tehnyt joskus monta vuotta sitten!! No, näitä sattuu ja tapahtuu!
Mutta nyt jatkamaan uunien lämmitystä ja tänään pitää käydä kirkolla kaupassa. Onneksi tuo pakkanen hiukan hellittää auringonpaisteessa, mutta öisin on ollut jopa tässä meidänkin mäellä yli 30 pakkasastetta ja se on paljon. Kirkolla on yleensä vähintään viisi astetta kylmempää!

Aurinkoista päivää toivottaen
Pami

9 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Aika vilkas koira-neiti:)
Ja takkaa on meilläkin lämmitelty aivan urakalla.

Tuula kirjoitti...

Olipas savy savyyn paketin sisalto :).

Kauhean kylmaa teillakin. Taitaa olla paukkupakkasten aika siella. Taalla on taas satanut lunta. Tosin onneksi kevytta pakkaslunta, mutta aika paljon sitakin.

Hyvaa viikonloppua!

sirimi kirjoitti...

Kiva paketti! Sekä tehtävää, että syötävää.
Viisaan näköinen koira. Tosin ei ehkä kovin viisasta ollut kirjan pureskelu.
Pakkasta meilläkin, mutta aurinko paistaa. Jospa huomenna jo voisi mennä oikein pitkälle lenkille.
Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kokonaisuus ja ihanat värit!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Hienon paketin olet saanut. Kyllä nuo koiran silmät ovat ihanat kuten koko koira.

Susu kirjoitti...

Viisas koira kun sivistää itseään lukemalla. Kiva kuulla kohtalotovereista - meidän Tassu on alkanut opiskelemaan ruotsia ja käyttää nahkaselkäistä sanakirjaa raapimapuuna... Ei kivaa, mut kohta se osaa sanoa miau ruåttiks:-)

-Sini- kirjoitti...

Kuinka söötti pikku-koira, ihana ilme! :)
Ja niin kivan väristä Dropsia on snyysi sinulle lähettänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin väristä lankaa :)

Riikka kirjoitti...

Tänne piti jo aiemmin kommentoida, että tuosta kuvasta päätellen teillä on Welshi, kuten meilläkin. Siru on 1-v iloinen neiti. Ja kiitos blogivierailusta.