maanantaina, syyskuuta 05, 2011

Ei mitään ihmeellistä

No, ei mulla vieläkään ole mitään käsitöitä valmiina. Joku ihmeen tauko on nyt menossa. Kaulaliinaa olen neulonut, mutta sekään ei tunnu valmistuvan!! Klipsuja on tullut esikäsiteltyä, koska klipsukurssi alkaa 20. päivä. Alkamisajankohta siirtyi viikolla eteenpäin, mutta onpahan aikaa esikäsitellä. 
Viime tiistaina kävin heittämässä Joensuun keikan, kun neiti E muutti Joensuun keskustaan. Vietiin avolavalla niin paljon tavaraa kuin mahtui ja olin sitten yötäkin. Keskiviikon pyörin sitten kaupungilla ja kirjoja ja lankojahan sieltä matkaan lähti. Kukahan niistä langoista tekisi jotain. Kirjat varmaan tulee luettua, vaikkei nyt romaaneja tullut ostettuakaan. 

Tässä kuvia viime viikolta. Kävin vähän kiertelemässä mökillä metsiä, en kovin kauas uskaltanut talsia, kun pelkäsin niitä/sitä karhua. Ei vielä tietoa, montako niitä on.
 En ole vielä ostanut järkkäriini lisäputkea, saisi parempia kuvia tuosta lammesta ja sen eläjistä. Mökkimme sijaitsee oikean lintulammen rannalla.
 
 
 Ja sitten omalle pihalle. Tämä oli yllätys, että yksi noista siemenestä kasvattamista tarhasalkoruusuista yksi olikin punainen!! Omasta mielestäni en kerännyt kuin keltaisesta siemeniä, kun punaisesta en muka saanut. Muistinpas sitten väärin.
 Meidän jättitatar on tänä vuonna tämännäköinen. Se ei edes oikein kasvanutkaan. Isäntä epäili, että olen tehnyt sille jotain, mutta en todellakaan ole tehnyt. Tämä kasvi on ollut sellainen peitekasvi tuossa navetanseinällä. Taitaa kuulua niihin, joita pitäisi varoa, mutta meidän pihassahan kasvaa kaikki sellaiset kasvit jättipalsamista lähtien. Onneksi sitä jättiputkea meillä ei ole.
 
 
 Kultapallot kukkii, mutta menivät lakoon, kun en muistanut tukea ja sitten tuli sade!
 Nyt minä uskon, että köynnöskrasseja on minun turha kasvattaa. Ei niistä vaan tule kauniita. Ne ovat aina jotenkin ränsistyneen näköisiä. Täytyy keksiä joku muu ylöspäin kasvava kukka ensi kesäksi.
 Neilikkaruusukin innostui vihdoin kukkimaan.
 Ja miljoonakellot vielä kukkivat, vaikka yhden jouduinkin heittämään pois.
Olin huollattamassa autoa toissa torstaina ja innostuin kiertelemään antikvariaatteja. Yhdestä lähti matkaan 50-luvun Kotiliesiä. Hauskoja!
 Ryytimaan Minnalta sain tällaisen tunnustuksen. Kiitos! Ihan mielellänihän minä näitä vastaanotan, vaikka olenkin huono sitten jatkamaan.
Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle ystävälle.
1. Lempiruoka: naudan sisäfilepihvi ja valkosipuliperunat sekä tavallinen vihreä salaatti. 
2. Lempimakeiseni:tumma suklaa
3. Lempiluettavani:Olen viime aikoina yrittänyt lukea ns. klassikkoja ja niistä kyllä Jane Austen on ihan ykkönen. Käsityökirjoja ja -lehtiä selailen mielelläni. Ja Sophie Kinsellan kirjat ovat mainiota ajanvietettä.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä:Omassa tuvassa omassa tuolissa telkkaria katsellen. Neulominen ja virkkaaminen siinä sujuu mainiosti, joten niitä tulee sitten eniten tehtyäkin (ai, tulee vai, kun viime aikoina olen jopa onnistunut istumaan telkkarin ääressä kädet ristissä ja pari kissaa sylissä! :-))
5. Lempielokuva:Tähän en edelleenkään osaa sanoa mitään muuta kuin että pidän komedioista ehkä eniten. Nimenomaan sellaisista, jotka eivät mene ihan överiksi.
Ja taidan minä tälle tunnustukselle keksiä viisi blogia:


Ja olishan noita blogeja ollut, kaikki on niin ihania ja koko ajan tulee lisättyä suosikkiblogeja lisää. Siinä on vaan se ongelma, että kun on parikin päivää poissa tietokoneelta, niin päivityksiä on sitten niin paljon, ettei kaikkia malta kunnolla lukea! Ja kommentointikin jää sitten huonolle.

 Nirpulta sain uudelleen tämän tunnustuksen. Kiitos siitä!!
 Mutta nyt hyvää alkavaa viikkoa kaikille toivotellen Pami lähtee hommihin toisihin! :-)

5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiitos!
Ihanaa huomata "kohtalotoveri" jolla ei kans oo valmista kässyä näyttää:-)

Annsalle ja Oivalle terveiset multa ja tietty Tassulta!

Auli kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta ja kiitos omastani! Palaan myöhemmin siihen. Jos ei ole käsitöitä näytää niin onpas kukkia näyttää!

TeSa kirjoitti...

Monipuolinen postaus. Ihanat kukkijat jaksavat vielä jatkaa alkusyksyn helteillä.

Mari kirjoitti...

Kiitoskiitos :) Mulla on kai jäänyt kyh-vaihde silmään, sillä aloituksia on jos vaikka kuinka, mutta valmiita ei yhtään!

Mervi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Palaan asiaan piakkoin.