maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Mäntiin mehtään

Mutta ensin vähän aivan jotain muuta. "Joo, joo, autan, autan parhaimpani mukaan." Ansa edelleenkin auttaa minua käsitöiden teossa, joten kovin nopeasti en valmista saa aikaan. Tässä kuitenkin yhdessä tuumin tehdään tyttärelle kauluria. 
Homman nimi oli, että laitellaan raidat vähän miten sattuu.
Ja minun kaulaan se asettui sitten näin. Tytär ei ole vielä ennättänyt kokeilemaan. Lankana oli Katia Peru ja puikot numero 7.
"Joo, joo, kyllä mä tiedän, ettei pöydällä saa olla, mutta miten ihmeessä sä löysit mut täältä gerberan lehtien alta."
Oiva puolestaan tykkää piiloutua mattojen alle. Täytyy aika varoen nykyisin kuljeskella. Joskus epäilen, että Oivalla on perimässään jänistä. Se työntää päänsä maton alle ja on silloin olevinaan piilossa!
"No hyvä on, tulen pois, kun Ansa ei antanut olla rauhassa."
Kissamme ovat myös erittäin musikaalisia!! Tänään Ansa kyllä tiputti yhden noista pianon päällä olevista enkeleistä ja siipi meni rikki. Ei tää mamma oikein tykkää!!
Jotenkin hauska tämä tyttären ottama kuva. Ihana heijastuma telkkarista.
Nämä puserot minun on pitänyt esitellä jo useamman kerran. Tilasin nämä Positiivareilta. Hula ja Walluhan ne siinä. Tyttärellä Hula-paita, minun paidassa Wallu.
Ja ensi kesänä aion hommata näitä kukkia enemmän. Olikohan tämä tähtisilmä nimeltään... Siis vieläkin kukkii, vaikkei enää kovin auennein kukin, mutta nätti se vielä on.
Ja viimeisenä metsän tuliaiset. Ensimmäinen kranssi väsätty! Nuo Tiimarin valmiit kranssit on kyllä kivoja.
Nyt on lähdettävä ruoanlaittoon!
Hyvää viikon alkua toivotellen Pami

5 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Voi kun tuollaiset pikkukissat on iahnaan liukkaan ja villin näköisiä. Ihana kranssi. Mun kans pitäis mennä vielä toisen kerran metsään hakemaan sammalia ja jäkälää.

Pirena kirjoitti...

Kisut on aina ihania, olipa suuria tai pieniä. Niitä katsellessa tulee hyvä mieli.

Villasukka kirjoitti...

Pennut on kyllä ihania! Ja teillä on samanlainen piano kuin miulla, Etyde, eikö vain.

Marjut kirjoitti...

Ansa ja Oiva ovat aika vekkuleita:)

Susu kirjoitti...

Äiskän pikku apulainen - miten sitä nyt käsitöitä vois tehdä ilman apureita? Tänään kyllä mun apuri kosti massukarvoijen harjaamisen levittämällä 50 g villaa pitkin kämppää...
Tassu oli ekan kerran hoidossa viime viikonloppuna. Isovanhemmat oli keskenän pohtineet ettei heillä koskaan oo lapset tai lapsenlapset saaneet maata pöydällä mut Tassu...