keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

Krokotiili ja klipsuja

Yrittäiskös uudestaan! Kirjoitin tänne päivällä pitkät pätkät ja kaikki kirjoitukset hävis!! Ja ulkona paistoi silloin aurinko, joten siellä olis voinut senkin ajan viettää. Vähän potuttaa, ihan vähän vaan, melkein vois sanoa sen v-kirjaimisen sanan!!

Mutta nyt on taas valmista näytettävää eli krokotiilihuivi valmistui. Liian pieni siitä tuli vieläkin, vaikka koukkua suurensinkin numerolla (3 -> 4), mutta toista kertaa en pura. Hapsuja en saanut ja ylälaitaan tein tuollaisen oman kerroksen. Ohjeessa oli 12 pylvään ryhmä ja minä virkkasin 10 pylväällä, mutta ei 200 grammasta näköjään kovin suurta saanut silti aikaiseksi.

Eilen tiistaina kävin taas klipsukurssilla. Nyt on puolikas kassi valmis. Vielä toinen tällainen ja sitten on tuollainen ympyräkassi. Keskellä on oluttölkin pohja. Siihen ei ollutkaan kovin helppo saada reikiä ja ruttuhan siihen tuli, mutta ei sitä varmaan käytössä huomaa... Tai minä en nyt suostu sitä huomaamaan.Edellinen laukku on vuorta vaille valmis.
Ja sitten vähän kuvasin meidän "lasten" leikkiä. Kuvien koiraa ja kissoja ei ole vahingoitettu :-).

Kukkapenkin patsas.
Ja tuolla on jotain hauskaa, minä näin!!

Sitten taas kukkakuvia. Meillä vaan kukkii. Tässä syysasteri.
Väliin tuli kuva omenista, joista on tarkoitus tehdä omenapiirakkaa. Omenoita on taas tänä syksynä tullut syötyä ihan liiankin kanssa!! Tätä lajiketta ei kukaan muista, mikä se on, mutta toinen puu on keltainen kaneli ja se teki aivan älyttömästi omenia. Ne on just hyviä syödä puusta!!
Ja verbenatkin meillä vielä kukkii, vaikka on lokakuu!
Toivottavasti tämä kirjoitus ei nyt sitten häviä!!
Lokakuisin terveisin Pami

9 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania käsitöitä olet tehnyt. Upeastippa teillä kukkii vielä lokakuussa.

Marjut kirjoitti...

Huivi on kaunis ja upean ruskan väritkin vielä. Valmista laukkua odotan mielenkiinnolla nähtäväksi.

Sonja kirjoitti...

Näyttääpä mielenkiintoiselta nuo klipsutyöt! Niillä saa tosi hauskaa pintaa! Hauskalta näyttivät myös karvatassujen leikit, painiminen on parasta :)

Mari kirjoitti...

Voi mitä leikkikavereita :) Huivista tuli kaunis ja tuo klipsulaukku, ooh!

Susu kirjoitti...

Kroko on kiva ja klipsukassi mielenkiintoisen. Tassukin tuli katsomaan leikkejä kun telkkarista ei enää tule luonto-ohjelmaa.
Puolen tunnin purkutyön jälkeen lohduttaa et joku muukin...

"pappi puikoissa" kirjoitti...

On kyllä kaunista pintaa tuo krokotiilihuivi!

Tuo klipsukäsityöinnostus on jotenkin veikeä juttu. Meillä ei käytetä mitään klipsullista, niin niitä ei sitten luonnostaan kerry, mutta periaatteessa ihan kannatettava juttu :)

varjoyrtti kirjoitti...

Krokotiilihuivi. Onpa osuva nimi. Hauskan näköistä!

Hanna kirjoitti...

Upea tuo pyöreä klipsulaukku! Olen etsiskellyt tuollaisen ohjetta, en taida ihan vaan kuvan perusteella onnistua... Onko sulla tai netissä siihen jotain vinkkiä? Olen virkannut pyöreän laukun, mutta se on tälläinen kuppimainen:
http://hannamaista.blogspot.com/2012/05/pyorea-kukkaropussukka-tolkinvetimista.html

Hanna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.