keskiviikkona, marraskuuta 09, 2011

Kiire

No, ei vaiskaan, mutta jostain syystä nyt tapahtuu niin paljon, ettei ennätä kaikesta kertoakaan! :-)

Tuli tehtyä taas yksi kranssi. Tämä on ollut jo valmiina muutaman päivän. Yritin laitella tähän enemmän jäkälää, mutta eihän sitä nyt niin paljoa ollutkaan. Kävin eilen lisää, joten varmaan kohta on odotettavissa uusi kranssibloggaus! Tässä kranssissa on mukana myös hirvensarvijäkälää, joka on tosi hienon näköistä!
Sitten taas maatalouspuheenvuoro: kun hain noita jäkäliä, kävelin ns. mökkialueen ohi ja taas piti ihmetellä, miten hienoja kesämökkejä ihmisillä on vara rakentaa, mutta ruoan hinnasta natistaan! On meilläkin mökki, mutta se on ihan oikeasti MÖKKI!! Ainut mukavuus on aurinkopanelit, joilla saadaan valoa syksyiseen aikaan.

Ja tässä iltavalaistusta viime torstailta. Onneksi oli kamera mukana ja tämä on kuvattu auton ikkunasta. Oli vaan niin kaunista!!
Edellenkin joulupalloja neuloen Pami

Ps. Ihana katsoa, kun meidän kissat ja koirat "leviää" tuonne lattialle. Tuosta olisi otettava ihan oppia!! Yritän ottaa kuvia niistä jossain vaiheessa :-)

6 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hieno kranssi! Eikös korkea ruoan hinta johdu lähinnä kauppaliikkeiden voittomarginaaleista eikä niinkään tuottajahinnoista?

♥ Hannele kirjoitti...

joulupallot on kivoja

Minä itse kirjoitti...

Marjut: juuri niin, mutta kun aina saa kuulla maataloustukiaisista. Tuottajahinnan pitäisi olla siis 0 euroa, niin sitten kelpaisi!

Toivottavasti ajattelutapa muuttuu ennen kuin mietitään jatkajaa tällekin tilalle. Voi olla, ettei kukaan jatka, kun rahan saa helpommallakin: On edes viikonloput vapaat ja kesälomiakin on mahdollisuus pitää. Me nautatilalliset vaan käydään kesäiltaisin pikaisesti saunomassa, joten vapaa-ajan asuntoja ei tarvita!

Voi, kun nuoriso viljelisi ja kasvattaisi meille kunnon ruoan vaikka kai se ulkomainenkin ruoka on hyvää?! Eletäänhän sielläkin!

Tuulikki kirjoitti...

Otin taannoin isohirvenjäkälää asetelmaan. Yllätyin, kun se levisi käteen. Palleroporonjäkälä sen sijaan kulki helposti nyrkinsisällä.
Olen samaa mieltä kanssasi ruoanhintakeskustelusta. Viljelijänä ottaa pattiin, kun pitäisi ilmaiseksi tuottaa hyvää ruokaa.

Tuula kirjoitti...

Taalla kanssa on mokit hienompia kuin ihmisten kerrostaloasunnot esim Oslossa... Mina olen sellainen luksusmokkivastainen. Vaikka kyllahan mokkilaiset tanne kylalle paljon rahaa tuovat lomaillessaan.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanan kranssin olet tehnyt.