keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

Lisää joulupalloja ja vähän sisustusta

Siis ihan oikeesti näihin vaan jää koukkuun :-). No, tarkemmin ajateltuna näihin jää niin kauaksi koukkuun, että saan tehtyä näihin ostamani Nalle-langat loppuun. 
Ja sitten meidän miesten sisustusta (eikä saa katsoa pölymäärää...). Isäntä hommas uuden telkkarin ja sen jalat olivat liian matalat, koska tuossa edessä on kaiutin. Onko tämä nyt sitten sitä "rouheaa" sisustusta?! Odotan uutta systeemiä, mutta epäilen, että tuo systeemi on meillä vähintään 10 vuotta... :-)
Juu, minä olen nyt ollut menossa "siellä, täällä ja tuolla", mutta kovasti on tullut tehtyä kaikenlaista, että kunhan saan kuvattua tekemäni jutut, niin sitten lisää!

Hyvää marraskuun jatkoa kaikille toivottelee
Pami

Ps. Ilouutinen, meillä on neljä kissaa. Tietysti Ansa ja Oiva sekä Leonardoa ollaan nähty jo jonkin aikaa, mutta meidän 11 v. Helmi-kissakin saapui sitten kotiin. Olen jo muutaman kesän ollut aivan varma, ettei enää Helmiä nähdä ja aina se vaan palaa kotiin. Epäilen suuresti, että joku sitä aina kesän syöttää, nytkin Helmi oli oikein pullean ja kiiltävä karvaisen näköinen! Pikkukissat vähän aristelevat Helmiä, mutta Helmi-rouva ottaa uudet asukkaat tyynesti vastaan :-)

Pss. Olen huomannut tällaisen jutun bloggeriin kommentoidessani: ensimmäinen kerta ei koskaan onnistu, joten kun kirjoitat kommentin kopioi se, ja jos bloggeri ei suostu sitä julkaisemaan, niin liität vaan uudestaan ja tee kommentointi uudestaan. Ja sitten onnistuu!! Tai ainakin minulla! Jos kirjoitat pitemmän kommentin, niin kopioi se ihmeessä, ettei harmita!!

6 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Ihania nuo joulupallot! :)

Marjut kirjoitti...

Vitsi, pitäisikö minunkin hommata tuo joulupallokirja.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

tekis mieli kutomaan

Kaisa kirjoitti...

Ihania nuo pallot! Koskahan mä hurahdan... :D

Mulla ei muuten Bloggerin kanssa ole mitään kommentointiongelmia, mutta Vuodatuksen kanssa joudun monesti tekemään juuri kuten tuossa kirjoitit...

RyytimaanMinna kirjoitti...

Ihania joulupalloja... minuu harmittaa niin vietävästi kun se arnen ja carlosin kirja on loppuunmyyty... olisin toivonut sitä joululahjaksi. Tänä jouluna en ehdi varmaan palloja tehdä nimittäin, mutta jos olisin alkanut joulun jälkeen, niin ens vuonna olis ollut hieno kuusi niitä täynnä.

Aattele adlibrisin kirjakaupan sivuilta tänne tulin tällä kertaa, heti klikkasin kun oli tuttu blogi linkissä =)

RyytimaanMinna kirjoitti...

Kaisalle vielä lisäys; vuodatuksessa en tahdo saada kommenttia aikaan, ellen klikkaa sitä alareunan mainosta ensin pois tieltä... se jotenkin estää ton kommentoinnin.