torstaina, maaliskuuta 15, 2012

Hyviä ja vähän huonompia uutisia

Tai oikeastaan otsikko voisi olla hyviä ja huonoja uutisia, mutta jokainen voi nyt sen itse päättää. Bloggaus on nyt kuvaton, kun ei vaan ole jaksanut ottaa kuvia. Muuten energiaa kyllä riittää, mutta toimintaa on ollut melkosen paljon.

No niin, remontti siis jatkuu, mutta on oikein hyvällä mallilla. Tänään kyselin remonttimiehiltä, että joko lauantaina pääsee saunaan. Vastaus oli, että kyllä pääsee... mikä lauantai, sitä eivät uskaltaneet luvata. Ovat huumoriveikkoja!! 

Eilen käytin Ansa ja Oiva -kissat leikkautettavana. Oiva pääsi palleistaan, mutta Ansalla oli selkeät sydämen sivuäänet. Tultiin eläinlääkärin kanssa siihen tulokseen, ettei Ansaa leikata, koska ei kestäisi nukutusta, mutta ei kissa sais tehdä pentujakaan, joten kissa sai e-pillerit, jos kiimoja alkaa esiintyä. Eläinlääkäri oli kyllä vähän sitä mieltä, että kun kissalla oli niin paljon "epämuodostumia", että välttämättä kissalla ei ole edes kohtua tai hormonitoimintaa. 

Tänään sitten käytin Wallu-koiran hampaiden puhdistuksessa ja samalla tutkittiin korvat, joita se oli jo vähän aikaa raapinut. Toisessa korvassa olikin lievä korvatulehdus. Kolmessa hampaassa oli myös ientulehdusta, joten antibioottikuuri on ihan hyväksi. Nyt täytyy vaan seurata, syökö koira koko ajan kunnolla. Jos Wallu lopettaa syömisen, niin sitten nuo kolme hammasta poistetaan. 

Neulonutkin olen, mutten mitään ole saanut valmiiksi. Lisäksi olen antanut ihan jonkin verran käsityölehtiä ja muita tarvikkeita eteenpäin. Enää en lastaa askarteluhuonetta "ylitäyteen". Jokaiselle tavaralle pitää löytyä paikka! Ja muutenkin tästä talosta lähtee aika paljon turhaa tavaraa joko roskiin tai muualle kiertoon. Siitä puolesta remontit ovat aina hyviä! :-)

Hyvää loppuviikkoa toivotellen Pami

 

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Voi Ansa-reppanaa; toivottavasti sivuääni ei haittaa muuta elämää.

Kaisa kirjoitti...

Toivotaan paranemisa Ansalle ja walulle myös. Munki koirat on kärsiny kaikki kovatulehduksen onneks se menee ohi antibiooteilla, yhellä se kyllä uusiutu kakski kertaa ja eläinlääkäri pelkäs jo jotain pahempaa, mutta onneks se oli vaan normaalia sitkeempi korvatulehdus.

Hannelen paratiisi kirjoitti...

niin, joskus remontti hyvää, kiva että jaksat sen nin nähdä