tiistaina, maaliskuuta 06, 2012

Remontti jatkuu!

Kiitos tsemppauksesta! Ei tämä enää niin kauhealle tunnu, tähän näköjään tottuu. Meillä on suihkukaappi kodinhoitohuoneessa, joten pesullekin pääsee. Ja lauantaina käytiin katsomassa isännän kanssa laattoja ja torstaina tulee jo laatoittaja taloon. Eilen oli seitsemän vierasta miestä tekemässä remonttia, joten oli vähän suurtalouskokin tunnetta!

Eläimet ovat innoissaan, kun rapsuttajia löytyy. Tässä Hulan ja Ansan leikkejä.

Wallukin on päässyt liikkumaan talossa melko vapaasti. Vanhalle koiralle uutta, joten kaikista ovista ei uskalla tulla sisälle. Ehkä parempi niin!

Tässä on sitten kuvattu meidän tuvan ja askarteluhuoneen uusi mäntylautalattia. Laudat ovat valmiiksi lakattuja, joten lattia alkaa olla valmis, tänään valmistuu lopullisesti. Pahoin pelkään, kun eläimet tuossa liikkuvat, ettei kovin kauaa säästy naarmuilta. Isäntä sanoikin jättävänsä suojalevyt paikoilleen ja ihan, jos vieraat haluaa, niin näyttää levyjen välistä! No, ei nyt sentään, mutta arkahan tuo on naarmuuntumiselle!
Ja eilen aamulla pesuhuone-sauna oli tämän näköinen. Iltaan mennessä lattiat oli jo valettu. Yllättävän nopeasti tämä remontti kuitenkin etenee!
Ja juu, minä viihdyn nykyisin ihan liiankin kanssa Facebookin sanapelin pauloissa. Johtuen siitäkin, että olemme nykyisin yhden television "orjia" ja olen antanut miesten katsoa heidän mieliohjelmiaan. Paitsi Emmerdalet minä katson!! Mutta olen minä jo vähän neulonutkin...

Tiistaiterveisin Pami

Ps. Minä luen edelleenkin blogeja, välillä paremmin, välillä huonommin, mutten enää uskalla paljoa kommentoida. Enkä tällä hetkellä aina ehdikään. Mutta jokainen positiivinen tai negatiivinen kommentti kyllä ilahduttaa mieltäni, joten antaa tulla vaan! :-)

5 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Hienoa, että remppa on jo voiton puolella:) Mulle voit ainakin kommentoida aina kun vain haluat;)

Villiviini kirjoitti...

Hyvältä alkaa näyttää! Lattioiden naarmuuntumisesta ei kannata välittää, kuten sanoitkin. Se on joko huopatossut ja kiiltävät lattiat tai elukoita talossa ja naarmuja lattiassa.

eikku kirjoitti...

Paremmalla puolella jo alkaa olla teillä tuo remppa!

varjoyrtti kirjoitti...

Hyvä, pidä puolesi, emmerdalet on nähtävä! Niin meilläkin :)

Se vieraille vilautus oli hauska idea. Siis lattian vilautus :D

JaanaElina kirjoitti...

Tulin tänne kurkkimaan,kun olit jättänyt kommenttia blogiini.Kiitos siitä.

Tsemppiä teille rempan kanssa.Nyt tutkiskelen blogiasi tarkemmin,ihania käsitöitä ainakin paljon tarjolla.