maanantaina, toukokuuta 21, 2012

Buzzador

No, minäkin sitten innostuin ja rekisteröidyin buzzadoriksi. Jaa, mikä se on? Buzzadorin sivuilta lainasin:

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

Minä pääsin kokeilemaan Nutrilettin eatwell -ruokia. Toisaalta tämä sattui vähän huonoon aikaan, kun  alkoi kevättyöt, joten en voinut oikein pitää mitään kutsuja, mutta toisaalta hyvään aikaan, kun meillähän päivällä syödään vähän mitä sattuu olemaan. Illaksi, kun poika S on tullut koulusta, teen sitten kunnon ruoan. Nämä olivat suht helppoja tehdä. Sen vain huomasin, että kattilassa tuli paremman makuista kuin mikrossa tehden.
 Minä vähän tuunailin tuota ruokaa milloin tabascolla, milloin ruohosipulilla. Ruoat vaikuttivat alkuun vähän mauttomilta, mutta kyllä niihin tottui. Minulla oli koemaistettavana Pasta Carbonara ja Tomato Penne. Itse tykkäsin tuosta ensimmäisestä enemmän jo senkin takia, että Tomato Pennen pasta oli tuota putkilomaista ja ensimmäisellä kerralla poltin kieleni, kun pastan sisältä tuli kuumaa kastiketta!
 Ihan hyviä nämä kuitenkin olivat ja erittäin täyttäviä. Nälkä pysyi poissa monta tuntia, alkuun oli jopa ähky. Oli vähän turhan isoja annoksia minulle. Lisäksi on kyllä tykättävä pastasta.
 Sitten vähän käsitöitäkin on tullut tehtyä. Pipoja vauvoille on syntynyt nyt kahdeksan kappaletta.
Äitienpäivän aikaan sairastin lahjakkaasti mahatautia, onneksi ei kestänyt kuin pari päivää, joten pääsin kuuntelemaan Juvan kitarakvartettia, jossa siis poika S soittaa. Hieno konsertti!!

Itse ostin itselleni tällaisen kukan. Huvitti, kun kukkakauppias itsekään ei oikein tiennyt, minkälainen tästä tulee. No, männessä näkköö :-)
Lisää neulomuksia on tulossa, mutta tällä kertaa sen valmistuminen näkyy kestävän, kun välillä on oltava tuolla pihahommissakin. Ihania päiviä on kyllä niihin töihin ollutkin. Mitään uutta en ole vielä laitellut, joten en viitsi noita vanhoja kukkia kuvailla joka kevät. 

Huomenna työhaastatteluun, jippii! Tämän ikäiselle haastattelukin on jo puoli voittoa!

Keväisin terveisin Pami

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Söpöjä vauvapipoja ja kiva kukka häkissä:)

Neili kirjoitti...

Onnea työhaastatteluun!
Kiva kukka ja söpöt pipot.

Susu kirjoitti...

Kiva kuulla kokemukset noista pastoista. Pari kertaa olen miettiny kannattaikso hankki hätävaralounaaksi töihin.
Toivottavasti haastattelu meni hyvin!