torstaina, huhtikuuta 19, 2007

Kissat istuu pianolla...

Nyt minun kissat ovat päässeet paikoilleen. Vähän nuo reunat kupruaa ja nyt vihdoin tajusin, miksi jotkut pitävät ruutuvirkkausta vaikeana! Kyllä nuo reunat vaativat parempaa tarkkaavaisuutta. Ensin suunnittelinkin laittavani vielä kiinteitä silmukoita laitoihin, mutta tulin sitten siihen tulokseen, että parempi jättää ne pois. Vieläkin minusta nuo kissat näyttävät vähän surullisilta, mutta ehkä silmä tottuu ajan kanssa...


Vihdoin sain nuo reunat ommeltua noihin ristipistokukkiinkin. Jotenkin tuo viimeistely on minulla aina tuo heikoin lenkki. Nyt vielä pitäisi keksiä paikka näille tai sitten lahjoitan ne pois jossain vaiheessa. Kenpä tietää vielä...


Muutamissa blogeissa esitelty neulatyynyjä. Minäkin esittelen omani, vaikka olenkin vähän mielikuvitukseton ja olen hommannut tuon normaalin magneettisen olisiko tuo oikeastaan neula-alusta. Siinä voi sitten säilytellä ruuveista ja klemmareista lähtien kaiken mahdollisen. Tuon nukketyynyn olen saanut äidiltäni muutama vuosi sitten, mutta en voi laittaa siihen nuppineuloja ensinnäkin siksi, että minusta se on niin hieno ja toiseksi työnnellä nyt lapseen nuppineuloja!!! Joo, joskus tuota mielikuvitusta sitten riittää liiankin kanssa. En ole mistään löytänyt, mitä nuo neulatyynyt nyt sitten merkitsevät, mutta minä luokittelisin itseni noiden mukaan vastakohtaisuuksien ihmiseksi :-)


Tein eilen taikoja!! Onnistuin yhden kerran!! Toista kertaa en voi tehdä ennen kuin käyn Hemtexillä. Sain Juulian blogiarvonnasta (kuvattu muutkin tuotteet aikaisemmin) pienen paketin ja tässä yksi palkinto. En uskaltanut aikaisemmin kokeilla, kun luulin, että kysymyksessä on kertakäyttöpyyhe, mutta toimenpiteiden jälkeen sieltähän tuli ihan 100 % puuvillaa oleva 60 asteessa pestävä kasvopyyhe. Kyllä sitä ihmeteltiin koko perheen voimin :-) Eli tuo "putsikka" laitettiin veteen, odoteltiin hetki ja pyyhehän siitä suoristui. Että sellainen Magic Towel tällä kertaa.




















Sitten on vielä kerrottava minun yhdestä "lemmikistäni". Se jopa surisee ja kiipeää seinää pitkin, mutta ei vaadi hoitoa. Ostin muutama vuosi sitten tuollaisen ihanan ison hämähäkin (ihan kuin maalla ei olisi önttiäisiä riittävästi muutenkin) Kanariansaarilta Puerto Ricosta. Sen majapaikka oli tupamme seinällä ja etenkin kylässä käyvät pienemmät lapset halusivat "kiivetyttää" tuota hämppiä. Sehän toimii niin, että kun esim. läpsäyttää käsiä kovasti , se putoaa alas ja lähtee heti kiipeämään ylöspäin. Tänä aamuna sitten kolahti ja niinhän siinä oli käynyt, että kuminauha, millä hämppi oli kiinni seinässä, oli haurastunut ja mennyt poikki.



Isäntä on tekemässä moottorisahan kanssa puutarhahommia. Minun on varmaan mentävä auttamaan, ettei hän ihan tosissaan kaada kaikkia puita ja pensaita, kuten lähtiessä uhkaili. Ja minä annoin vielä luvan... :-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on tasan 5000!!!
Jippii!

Anonyymi kirjoitti...

No voi jee, yhdellä meni yli eli 5001 näkyy nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Auts. 5001 näyttää mulle. Yhdellä myöhästyin. Onnea jaanam:lle

Mari kirjoitti...

Hei, lueskelin arkistoasi ja tammikuussa olit kaivannut keittokirjaa. WSOY:llä näkyy olevan samojen tekijöiden oppikirjaa myynnissä, mahtaako olla sama?
http://www.wsoy.fi/oppi/index.jsp?l=AMP&c=amtuote&aine=72&isbn=951-0-25926-8

Anonyymi kirjoitti...

Onpa nätti tuo pianoliina!