tiistaina, huhtikuuta 24, 2007

Roosa-huivi ja anna hyvän kiertää!


Se on nyt saatu valmiiksi viimeistelyjä myöten. Joten tässä kuva!
Siis jostain kumman syystä tämän huivin teko oli todella tuskien taival. Ja juuri kun opin mallikerran oikein kunnolla, oli sitten lopetettava, kun lanka loppui. Lankana oli Kitten Mohair.







Kokeillaanpas toisen kerran tätäkin:

Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka ilmoittautuvat kommentoimalla tähän viestiin, saavat minulta jotain itse tehtyä. Jotain kivaa, mitä odottaa tulevaksi postissa. Huomaathan, että tätä varten tarvitsen myös postiosoitteesi (sen voi lähettää sähköpostitse myöhemmin).

Juttuun on tietysti pienoinen koira haudattuna :) Nimittäin jos ilmoittaudut, täytyy sinunkin laittaa tämä sama teksti blogiisi ja antaa hyvän kiertää.

Tämä on jälleen huomattu Sufferiinan blogista. Ensimmäisellä kerralla en saanut kommentoijia, katsotaan kuin nyt käy.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä nyt uskallan kommentoida. On nimittäin niin nätti tuo huivi, että pakko sitä on päästä kehumaan. En kyllä ota tätä mukaani, koska en jaksa alkaa lahjoja laittamaan, joten en taida siinä olla mukana. Mutta siis tosi kaunis huivi! =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi,kyllä vaivan näkö vaan kannatti! En minäkään ota tätä mukaani, kun ei ole sitä blogia.Olen ajatellut etten kuitenkaan sitä ehtisi sillälailla päivittämään kun haluaisin.Täältä paperikasojen keskeltä(olen itsekkin maanviljelijä ja pitäs tämän vuoden palkka hakemus saada valmiiksi)aurinkoisin kevätterkuin -Nonna-

Anonyymi kirjoitti...

Ihana väri, ihana huivi! Vähän olen kade kun en ikinä saa aikaiseksi mitään... terv. SEC-jäsensihteerikkö :-)

Anonyymi kirjoitti...

Käys kurkkamassa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

juuh, tuo on loistava idea, viikko samoja vaatteita, ihan niinkuin ennenvanhaan. Täytyykin yrittää neideille tuota! Tiedän kyllä ettei se tule onnistumaan, mutta yritän silti :D