maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Ja sitten mörvelöitä!

Ihan ensiksi kiitokset aiemman postauksen ympyrätakin kehuista. Loppujen lopuksi takki valmistui melko nopeasti ja vähällä lankamäärällä. (Mihinkähän loput langat, hmmm, lupasin arvonnan 10 000 kävijämäärän kohdalle...:-))

Tässä sitten kuva uudesta kesähuivistani. Ei ehkä ihan mörvelö, mutta jostain syystä ei oikein onnistunut toinen reuna. Lanka oli tuollaista lankanauhaa, joten ajattelin kuvata sen vähän lähempää. Tuon kuvan jälkeen sitten päätinkin, että meidän perheeseen tarvitaan uusi kamera...:-)
Kaulahuivi on tehty ns. pidennetyin silmukoin: kaksi langankiertoa, jotka seuraavalla kerroksella puretaan. Muuten aina oikein. Mikä liene oikea nimitys, koska "pidennetyillä silmukoilla" en netistä kunnon ohjetta löytänyt!!


No, tänään meni kyllä niin paljon rahaa lasten uusiin vaatteisiin, että kameraostos jää loppukesään tai alkusyksyyn tai syksyyn... Eli ei ole se kaikkein tärkein ostos kuitenkaan!












Tässä on sitten se "mörvelöiden mörvelö":
- tästä piti tulla pieni ja mittasuhteissaan ohut, mutta pitkä...
- tää ei ollenkaan sovi olemassaoleviin sankoihin
- enkä tänään ennättänyt etsiä mistään uusia sankoja, magneetteja yms. jolla saisin tästä jotain aikaan (vois tietysti laittaa vetoketjunkin...)

Ja miksi minä en osaa ollenkaan arvioida oikeita silmukkamääriä. Nytkin kuvittelin, että huovutus kutistuu noin puoleen. Joo, pituussuunnassa, muttei leveyssuunnassa!!

Ja päivityskin on taas mitä sattuu, kun on ollut koko päivän kaupungissa etsimässä etenkin nuorelle miehelle juhla-asusteita. Miten 13-vuotias voikin olla yhtä kamala tapaus kuin isänsä vaateostoksilla...:-))

1 kommentti:

Pikkumyy kirjoitti...

Eiköhän laukusta saa vielä ihan kelvollisen. Värit on ihanat!