torstaina, marraskuuta 09, 2006

Minähän pääsen helpolla...


Eli kukaan ei ole vielä kommentoinut blogiini "Anna hyvän kiertää" otsakkeen alle! :-)

Ja sitten aikaansaannoksia. Valmistui ns. step-sukat eilen illalla! Nyt on ihan lähiaikoina syntynytkin kahdet sukat eli kai minä jo pikkuhiljaa osaan neuloa sukkiakin. Tähän asti olen kiikuttanut lankoja äidilleni, joka neuloo sukkia ja lapasia. Nytkin oli jo harkinnassa, että vienkö langat hänelle, mutta onhan se jo näin viidennelläkymmenellä opeteltava sukan neulominenkin! Äitini taisi opetella asian jo aikaisemmin...

Kuka muuten kertoo, miksi sukkien päät ovat eri harmaat (ihan oikeasti, ei kuvan vika)?! Lisäksi jouduin kyllä alkupäässä katkomaan vähän lankaa, että sain värit samanlaisiksi. Yritin ensin aloittaa toisen sukan kerän keskeltä, mutta siitä olisi tullut aivan erinäköinen! No, minua asia ei haittaa, mutta jotkut ovat valitelleet erivärisiä sukkiaan, kun ovat tästä langasta neuloneet, joten kun näistä on tarkoitus tulla joululahjasukat, ajattelin tehdä samanlaiset!

Nyt on sitten aloitettu kauluri, jonka ohjeen löysin Nice Factorilta. Lankana erittäin kirjava 7 Veljestä. Kuvaa tulee myöhemmin.

Ei kommentteja: