tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Saahan enkelissä olla sydämiä?

Pari päivää tässä mennyt, ettei ole saanut oikein mitään aikaan. Viikonloppuna isäni täytti 80 v. ja silloin ei oikein kehdannut olla neule kädessä. Ja kolme konjakkia teki sen, ettei niin kauheasti viitsinyt neuletta käteen ottaakaan. Kohta joutuu jo suunnittelemaan tipatonta joulukuuta :-). Mutta jotain kuitenkin olen aikaan saanut. Eilen illalla keksin laittaa huovutettuihin enkeleihin neulahuovutuksella sydämiä. Jostain kumman syystä Pirtin villalanka ei huovuttunut hyvin ja uudestaan en viitsinyt koneeseen laittaa. Keksinpä kokeilla neulahuovutusta ns. pahimpiin kohtiin! Ja minusta onnistui hyvin. Vielä aion laittaa niitä sormuksen helmiäkin (aikaisemmin kuvattu) joukkoon, mutta tässä kuitenkin näyte!

Eilen kuljetin taas lapsia harrastuksiinsa ja koska aikaa jäi, kävin samalla katsomassa paikallisen käsityöaseman, josta on tullut TaitoShop. Sieltä mukaan tarttui Addin pyöröpuikot, pari kerää Funny-lankaa ja Loopa! Addeja on kovasti kehuttu, joten ajattelin ihan kokeilun vuoksi yhdet ostaa. Funny-lanka oli tarjouksessa, vaikka ilmoituksessa lukikin Fanny!! Tein samasta langasta viime pääsiäisenä vihreästä ns. pääsiäisruohoa ja nyt aion tuosta punaisesta tehdä liinan, jonka päälle asettelen huovutetut enkelit. Loopaa pitää tietty kokeilla muuten vain.

Suunnitelmissa on niiiiiin paljon....

Ja uusi Ullakin on ilmestynyt.... Erittäin hyviä ohjeita.

Ps. Minä en nää Vuodatuksen blogien kuvia ja muutenkin blogit päivittyvät aivan itsestään!! Mutta en ole näköjään ainoa, joka moisesta valittelee.

Ei kommentteja: