perjantaina, marraskuuta 10, 2006

VALMIS- kauluri!


Alan olla jo melko nopea tekemään kaikenlaista, heh! Tässä esitteillä kauluri, jonka ohjeen siis nappasin Nice Factorilta. Linkitys alempana. Lankana on 7 Veljestä ja hyvä tuli! Väritys on kyllä sen verran kirjava, että tämä on arkikäyttöön.













Ensi yönä (meillä on pyykinpesutonttu, joka pesee yöllä pyykkiä = yösähkö) menee sitten nämä tulevat enkelit huovutukseen.

Enkeleihin ajattelin laittaa koristeiksi tämän sormuksen helmet. Ostin jo melkein vuosi sitten sormuksen, jonka otin oikein kunnolla käyttöön lomamatkallemme. Jo Helsinkiin mentäessä olin pyöritellyt niin paljon sormusta, että sehän särkyi. Mitäänhän ei sitten heitetä pois, joten keksin, että laittelen enkelin hameeseen helmet kiinni. Katsotaan sitten, milloin jaksan näprätä!Helmet ovat sen verran pieniä, huom. tuo pieni yksinäinen!



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan kaulurin teit tuosta langasta, tuli ihan toisennäköinen kuin miun tekemäni - siis lanka vaikuttaa hurjan paljon. Kiva kun vinkkasit että on valmiina :-)

Pami kirjoitti...

Harmi, kun osoite oli lipsahtanut väärin, mutta onneksi pääsit sivulleni :-). Myönnän, että parilla kerroksella tuli pari pientä virhettä, mutta lanka se varmaan suurimman erilaisuuden kuitenkin aiheutti :-) Aion tehdä vielä toisenlaisesta langasta uuden.