torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Hyvää naistenpäivää!

Tulipahan sitten käytyä tänään naistenpäivän kunniaksi kaupungissa enkä saanut sieltä itselleni mitään muuta kuin päiväruoan eli käytiin Hesburgerissa syömässä koko perhe. Muuten saatiin lapsille vaatteita, joka kyllä olikin pääasia. Poika kasvoi "yhdessä yössä" taas kymmenen senttiä, joten vaatevarasto meni uusiksi.

Kun tultiin kotiin, niin aloitin urakalla viimeistelemään keskeneräisyyksiäni. Eli palmikkoliivi tuli valmiiksi. Lankana siis Cool Flamme, puikot numero 8 ja ohje saatu lankaliikkeestä. Mietin vain, kun liivissä ei ole kiinnitystä, että olisiko sittenkin pitänyt olla reilumpi koko, mutta kyllä tuo kotona lämmikkeenä menee.
Seuraavaksi viimeistelin Novita Cocos -topin, joka tehty siis Novitan kevätlehdestä. Tuli muuten ihan hyvä, mutta kaipailin pituutta vähän lisää, joten tein ketjusilmukkakaaria alalaitaan yhden enemmän. Senhän voi sitten purkaa pois, jos siltä tuntuu...
Piiitkän kaulaliinan seuraksi tein sitten sen Calorimetryn, josta tuli aika vinkeä. Lankana on siis Linie 174, Pinto+ Red Heart Carmen. Puikot numero 4 ja alkusilmukoita 80. Jonkun virheen tein matkalla, koska tuosta ei tullut aivan symmetrinen, mutta ei se päässä pahalta näytä, vaikka poika kysyikin, että mikä "mummopipo" sulla on päässä, kun kokeilin tuota.

Ja viimeiseksi laitan sitten Pienestä lankapuodista saamani kirjeen sisällön kuvan.


Tänään keksin Möhönasun blogia lukiessa tilata vesikristallia. Olen siitä joskus kuullut, mutta nyt oli ihan pakko tilatakin sitä! Möhönasulla oli aivan ihania kuvia, joten innostushan siinä iski!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kesäinen toppi - ketjusilmukkakaaret tekevät topista koristeellisemman :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on selvästi hymyileviä neuleita :) Päähine on kuin kaunis suu. Muutenkin kauniita neuleita olet tehnyt. Mukavaa naistenpäivän iltaa!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja neuleita!Ja aivan ihanan värinen palmikkoliivi!!