torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Se piiiitkä kaulaliina!

Sainpas otettua kuvan. Lankana on siis käytetty Linie 174, Pinto ja Red Heart Carmen -lankaa. Neuloin puikoilla numero 8 aivan tavallista 2 o, 2 n. Minusta kaulaliinasta tuli just sellainen kuin kuvittelinkin eli mielestäni aivan ihana. Piristää kovasti minun tylsän ruskeaa talvitakkia. Onneksi tuli pari vuotta sitten ostettua tuollainen perustavallinen takki. Nyt sitä on hyvä muokkailla uusilla huiveilla ja kaikki värit sopivat!



Nicefactorilla näin aivan ihanan kaulurikypärämyssyn. Yritin kovasti kehua sitä, mutta en tainnut saada kommenttiani lävitse. Olen huomannut, etten oikein osaa "käyttää" noita "kirjainnumeroyhdistelmäsalasanoja". Tai sitten mun nimimerkkini tunnistetaan Spämmiksi. Tuohan olisikin hyvä lempinimi: yhdistelmä kutsumanimestä ja nykyisestä lempinimestäni Pamista! :-)

Laitetaas vielä kuva meidän erittäin vihaisesta ja kauhistuttavasta vahtikoirastamme. Eli ei tasan tee kenellekään mitään, mutta istuu keskellä pihaa, joten autojen on pakko hiljentää! Erittäin hyvä juttu. Autot tulevat siis tuolta Wallun kuonon suunnasta! Koiramme saattaa myös haukkua jotkut vieraat, mutta ei aina. Siihen en ole kyllä löytänyt selitystä, mistä moinen johtuu. Juu, ja kuva on kaukaa otettu, mutta siinä meidän Wallu yleensä päivät istuu!

Aikaisemmin mainittu palmikkoneuleliivi alkaa olla kohta kahteen kertaan neulottu (silmukkamäärät olkapäillä täsmäsivät, kun purin ja neuloin, purin ja neuloin...), mutta nyt osat ovat yhdistelyä vaille valmiina sekä resorit olisi neulottava hiha-aukkoihin sekä eteen. Kuva sitten, jos joskus valmistuu...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva huivi!Pirteän värinen:)!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan piiiiiitkä huivi. Kauluri-kypärä-myssy-lanka oli ostettu piiiitkää huivia varten mutta kävellessä suunnitelmat muuttui ja tulikin jotain muuta... Pitänee laittaa silmukkamääriä ylös ennenkuin unohdan...