keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

Saa nauraa!

Ajattelin tänään lopettaa käsityöt ja tämän blogin pitämisen ja blogeissa pyörimisen ja siirtyä pihalle ja navettaan ja lopettaa kaikenlaisen näpertelyn ja päätin ottaa kiltisti p***atalikon käteeni. Ainut väline, jota osaan käyttää ilman suurempia mokia.

Mutta sitten nauru voitti ja ajattelin jakaa hauskat hetket täällä! Eli löysin Möhönasun blogista perhosen, jonka alkuperäisen ohjeen kirjoittaja on Orvokki. Printtasin ohjeen, mutta en kuvaa. Ja tässä on tulos. Kyllä minä väänsin ja käänsin, että miten tästä perhonen saadaan aikaan. Sitten aukaisin tietokoneen ja jälleen kiersin blogit lävitse, siis näinhän sen kuuluu olla!!! Voi, että ihmisen pitää aina välillä olla tyhmä...:-)
Mukana kuvassa myös Tiimarista ostettu muovimuna, jonka koristelin noin eli kieputtelin vain lankaa ympärille.
Ja lopuksi meidän jumppaavat kissat Leonardo ja Viiru. Eli aikansa katselivat, kuinka ihmiset ympärillä hyppivät naruilla ja nostelivat puntteja ja kiipesivät jumppavälinelaatikon päälle nukkumaan! :-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eiks oivaltamisen ilo olekin ihana!

Kohta miulla on limeä kassissa tai siis on puoli kassia - tehtynä... Se on vaan niin ihana väri *juu-u*

Anonyymi kirjoitti...

saanko linkitää perhosesi muiden joukoon ,
siitähän tuli loppujenlopuksi ihastuttava.

Anonyymi kirjoitti...

Orvokille: saat linkittää perhoseni muiden joukkoon. Aion kyllä tästä lähtien tehdä sinun ohjeen mukaan lisäperhoset. :-))

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan ja olen linkitänyt pikkuisen on se vaan niin ihana.

Jaana :) kirjoitti...

Moikka!
Bongasin tasaluvun blogissani, joten ilmoittele yhteystietosi jotta voin lähettää sulle yllärin ensi viikolla.

http://juulia77.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

Ihana perhonenhan siitä tuli. Tarkoitushan se on pääasia... Löysin sun blogin vasta nyt, kiva lukea. Itelläkin kun paskatalikko toisinaan pysyy paremmin kädessä kun puikot, meillä on lypsykarjaa.En oo vielä omaa blogia laittanut.Tuntuu että en kuitenkaan kerkiäis sitä päivittämään.Aurinkoista kevättä sinulle! -Nonna-

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on hienon värinen perhonen!