keskiviikkona, elokuuta 15, 2007

Rankka yö ja rankka päivä!

Tulipahan viime yö valvottua. Täällä jytisi ukkonen heti kolmesta lähtien ja neljältä tultiin hakemaan sonneja teuraaksi. Lisäksi minun piti lähteä seitsemältä viemään autoa huoltoon. Joten ei sitten hirveästi tarvinnut nukkua koko yönä.

Ja päivä menikin sitten kaupunkia kierrellessä. Kun on maalla ikänsä asunut, niin nuo kaupunkipäivät tuntuvat olevan meikäläiselle raskaampia kuin kunnon työpäivät kotona. Mutta jotain sain osteltua, itselleni pääasiassa ja muutama pikku juttu salaiselle neuleystävälleni. Nyt ei paljon uskaltanut shoppailla, kun kesälomalla tuli "pikkusen" kulutettua rahaa!

Jotain kuitenkin tuli tehtyä eilen. Mallia on otettu Risulinnulta. Koska itse käyn harvoin Lidlissä, sisareni lahjoitti sinisiä pulloja kassillisen, lisäksi kassillisen kahvipusseja. Maitotölkitkin olisin saanut ottaa, mutta kun en omianikaan osaa kierrättää, vaan poltan ne, joten niiden kohdalla sentään osasin EI! :-)Keksin laittaa kukkaan led-tuikun. Tänään ostin noita tuikkuja muutaman lisää... :-)

Nyt on taas mentävä! Ja on nii hikikii....

2 kommenttia:

möhönasu kirjoitti...

Meikäläinenkin rasittuu aina noista "kaupunkireissuista"....kun en kerran pidä kaupoissa juoksemisesta. Toista se on noi nettikaupat :)

Kivan näköinen tuikkualunen :)

päivi-helena kirjoitti...

Juu kyllä maalla on mukavaa! sanoo syntyjään maalainen nyt kaupunkilainen. Sinulle on jotain blogissani :)