tiistaina, elokuuta 21, 2007

Se ei johtunut oluesta...!

Olen kärsinyt koko kesän aina ajoittaisesta aamuisesta kivusta takaraivossani ja olen syyttänyt siitä milloin tyynyä (muotoiltu), olutta, sänkyä tai muuta vastaavaa. Eräs henkilö yritti minulta kyllä kysellä jossain vaiheessa, että milloinkas olen käynyt silmälääkärissä. Minulla on lukulasit, mutta käytän niitä vain "suuressa tarpeessa" eli kun luen kirjaa. Muuten lasit ovat yleensä hukassa! Eilen tuli taas neulottua, istuttua koneella, luettua lehtiä (tuli kyllä maalattua aittaakin ja käytettyä lapsia harrastuksissa) eikä silmälaseja ollut päässä. Tänä aamuna heräsin taas mielettömään kipuun!! No, ei se nyt ihan mieletön, mutta kuitenkin! Uskottava se on, joko pidän näitä päässä aina kun teen tarkempaa työtä tai kärsin!!

Viime yö oli muutenkin melkoisen menoa täynnä: minulta varastettiin auto! Jätin sen kylätien varteen käyntiin! ja palatessani autoa ei ollutkaan. En osannut soittaa poliisille kännykälläni ja ystävättäreni tuli neuvomaan opaskirjan kanssa, jossa luki, että hätätilanteissa soita numeroon 122!! Sitten olinkin poliisilaitoksella, jossa sellainen amerikkalaisen elokuvien näköinen lihava ja kalju poliisi ei ottanut valituksiani autovarkaudesta ollenkaan tosissaan, vaan palveli aivan muita ihmisiä. Mitäs jätin auton yksinään ja käyntiin!

Onneksi kaikki oli vain unta!

Toissayönä olin muuten neuletapaamisessa joidenkin blogien pitäjien kanssa! En yleensä näe unia, mutta nyt on taas sellainen kausi näköjään!

Pitsineuleliinani edistyy. Saatan saada jo kuvattua huomenna. Tämä päivä on ainoa päivä tällä viikolla, että olen koko päivän kotona, joten ennätän varmaan neuloa taas ihan kunnolla.

2 kommenttia:

Esikko kirjoitti...

Minä jo luulin, että ihan oikeasti varastettiin.

Lumikide kirjoitti...

Vai kokoontumisissa Sinä öisin kuljet. Ei ihme, jos päätä särkee. ;)