maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Mörvelö!

Tätä ei viitsi edes päällä kuvata. Jostain kumman syystä pusero ei miellytä minua nyt ollenkaan, mutta kyllä se arkipuserona tuolla pihalla takin alla menettelee.

Malli on Moda 5/2007 ja lankana Samos Lollipop.

Mutta sitten mukavampiin aiheisiin: tällä viikolla on lapsilla syyslomaviikko. Kovasti on tehty jo suunnitelmia, mitä kaikkea pitäisi ennättää tehdä. Ja kyllä me hyvällä suunnittelulla paljon saadaan aikaan, ainakin puolet vanhan sanonnan mukaan! :-)

Revontuli-huivi edistyy... Viime viikolla en katsonutkaan yhtään kokonaista elokuvaa, joten vähemmälle on neulominen jäänyt. Ja lisäksi aikaa syö nyt tuo Facebookin opettelu. Sinnekin, kun piti sitten työnnäytyä... :-)

Ja onnittelut Räikkösen Kimille maailmanmestaruudesta! Ei oikein malttanut neuloakaan, kun piti sen verran viimeistä kisaa jännittää.

Vaan nyt ruoanlaittoon ja sen jälkeen viemään tyttöä kirkolle parturiin. Ja kai sitä olis jotakin täytettä jääkaappiinkin hommattava.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo tuossa mörvelöltä näytä! Sny paketti lähtee tänään postiin. Ei kovin ajoissa vaikka lupasin:( väsäsin itse sinne jotakin:) Tulee kuitenkin tässä kuussakin..vaikka viime tipassa:( anteeksi!!!