keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Onneksi en ole osallistunut mihinkään langanvähennysjuttuun...:-)

Siis ihan tosi... En minä saa kyllä lankojani vähentymään, pikemminkin päinvastoin. Nyt ollaan jälleen reippaasti yli 10 kilon!

Siis tulipahan käytyä vihdoin siellä Pirtin Kehräämön tehtaanmyymälässä, josta on ollut mainintaa monessa blogissa. Aivan ihana kauppa!!!! Siis eihän siitä meinannut tulla mitään, kun en ollut kuitenkaan varautunut siihen lankamäärään ja niihin kaikkiin väreihin. Mutta tulipahan ostettua yli 1,3 kiloa lankaa. Kuvassa näkyy kampalankaa, karstalankaa, koirankarvalankaa ja hahtuvat. Yksi nyssäkkä jäi kuvaamatta, mutta sekin on tuollaista vihertävää. Onneksi tuosta kasasta on tarkoitus lahjoittaa muillekin! :-)

Kotona minua odotti uusi Joulun Kauneimmat käsityöt. En ole vielä hirveän tarkkaan perehtynyt, mitä tuosta lehdestä voisin tehdä, mutta hyviä malleja minusta siinä oli.Vois vaikka yrittää näitä enkeleitä...
Sitten ihan pieni natina tuosta suomalaisesta liikennekulttuurista. Ajan melko paljon autolla ja minua jaksaa joka kerta ihmetyttää, miksi satasen rajoituksella ajetaan aina alle rajoituksen, mutta pienemmillä nopeuksilla aina ylinopeutta. Koska ajan omasta mielestä suht hyvällä autolla, tykkään niillä vähäisillä satasen pätkillä ajaa satasta. Kun tulee pienempi rajoitus, ajan myös niissä rajoituksien mukaan, mutta... Sitten tulee se ärrinmurrin: niillä rajoituksilla mahdollisesti juuri ohittamani auto työntää keulansa minun auton perään kiinni ja on kovasti menossa ohitse, vaikkei olis oikein mahdollisuuttakaan. Tämä ihmetyttää minua pientä kulkijaa kovasti! Osittain ymmärrän, että se minun ohitus varmaan ärsyttää, mutta kun haluais välillä mennä kovempaa! Täällä etelä-savossa ei hirvittävästi ole noita satasen rajoituksia ja talveksi ne häviävät käytännössä kokonaan. Tiedän, että maailmassa on suurempiakin murheita (ja itsellänikin), mutta tulipahan nyt valitettua.

Muuten tuli eilinen päivä vietettyä kaupungilla tyttären kanssa, kun hänellä oli koulusta vapaata. On koeviikko menossa eikä eilen sitten ollut niitä aineita, mitä tyttö on valinnut tähän kurssiin. Kummallista tuo nykyinen lukio. Ei millään meinaa kestää perässä, vaikka kurssimuotoisen lukion olen itsekin käynyt, kröhm... joskus vuosina tulukset ja kukkaro.

Ai niin, neulomisista sen verran, että taitaa tulla pitkästä aikaa ufo aikaiseksi. Aloitin neuloa puseroa Samos Lollipop -langasta eikä se nyt sitten miellytäkään minua. Etu- ja takakappale on neulottu ja toista hihaa on aloitettu. Saa nähdä tuleeko valmista. Nyt kiinnostaa ihan muut langat ja jutut.

Ja Syksyn värit -parikin on tiedossa. Olen vähän käynyt jo blogia kuikkimassa. Sattui taas tuntematon blogi, kuten salainen neuleystävä -jutussakin.

6 kommenttia:

-ira- kirjoitti...

Vai sellaisia "hoksasit" blogissani. Kiitos ! :=)

Ihanat nuo sinun uudet langat. Hahtuvakiekko näyttää tosi namilta.

ja kiitos lehden näyttämisestä. Taidan lähteä bongaileemaan sitä...

Anonyymi kirjoitti...

Sinne päin pitäisi ensi viikolla saapua syksyistä postia. :)

T. Vaihtoparisi

Kirsi kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Aina pitää ostaa, kun kohdalle sattuu - eihän sitä tiedä vaikka tulis pula-aika :)
Liikennekulttuuri näyttää olevan ihan samanlaista täällä Etelä-Pohjanmaalla :(

Kanerva kirjoitti...

Pirtin kehräämön myymälä on ihana paikka! Kiitos langasta ja muista tarpeellisuuksista. Paketti saapui tänään :)

MarjutJ kirjoitti...

Kiitos vierailusta ja vinkistä! Kävin juuri Pirtin kehräämön sivuilla etsimässä yhteystietoja. Kun ehdin, niin soittelen sinne ja kyselen lisätietoja.

Lumikide kirjoitti...

Voi että on ihananvärisiä nuo ylimmän kuvan langat! Tahtois kans, mutku... ny on langaton lokakuu ja on noita jo muutenkin yllinkyllin... ;)

Ihanaa syysviikonloppua!