sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

Kevät tuli...

Jaahas, sitä taas viikko vierähti hyvinkin nopeasti. Mutta nyt sain jotakin aikaankin! Töissäkin meni aivan mallikkaasti. Nyt olen ajellut vähän aikaisemmin töihin, niin olen päässyt kaupungin halki sujuvammin ja olenpahan päässyt aikaisemmin kotiakin. Ei ole enää nukuttanut puoli kuuden jälkeen, jolloin isännän herätyskello soi, niin olen lähtenyt sitten heti aamutoimien jälkeen ajelemaan. Ainut huono puoli siinä on, etten näe Marjoa matkallani. Perjantai oli ainut päivä, jolloin satuttiin yhtä aikaa tien päälle.

Vuosiakin tuli lisää männäviikolla ja sain jopa isännän lupaamaan minulle syntymäpäivälahjaksi kameran. Tänäänkin aamupäivällä tutkailtiin, mikä olis hyvä ja Panasonicin kameraan päädyttiin. Tulevalla viikolla isäntä lupasi mennä kaupunkiin ja tuoda minulle uuden kameran. Onhan nuo aika paljon kehittyneet siitä, mitä meille hommattiin tää nykyinen kamera.

Olikos se nyt tiistai, jolloin sain Anittallekin paketin postiin. Itse en muistanut sitä kuvata, mutta Anittan blogissa paketin sisältö on kuvattuna. Kiva, kun paketista oli tykätty. Tiistaina tuli postissa myös tuo Hurmaavat huivit -kirja, joka ei nyt minua kyllä hurmannut. Pari huivin mallia siinä oli, joita vois toteuttaa. Yhdenhän olen jo toteuttanutkin, kun sain viime syksynä salaiselta neuleystävältäni langat ja ohjeen. Sitä huivia tuli pidettyäkin etenkin joulun aikaan! Perjantaina oli sitten paketti pöydällä, kun tulin töistä, ja siinä oli Sata kansanomaista kuviokudin mallia. Katsotaan tuleeko mallit käyttöön ensi syksynä, jolloin varmaan pitää yrittää parit lapaset värkätä. Nämä kaksi kirjaa tulivat siis Juju -kirjakerhosta. Perjantaina myös kävin kaupungilla ostoksilla ja eksyin kirjakauppaan, josta lähti mukaan Neulojan käsikirja ja vino pino pokkareita. Taitaa minun palkkarahani jäädä tuonne kaupunkiin...
Ja sitten tämä minun hienosteluhuivini. Tytär joutui nyt esittelemään sitä eikä ollut ollenkaan innostunut asiasta! Lankanahan oli Cewecin California Fontana ja sitä meni 140 grammaa (lankaa olin ostanut 300 grammaa, joten tässäpä mietin, mitä lopuille tekisin...)
Tässä kuvassa näkyy tuo malli, miten huivi molemmista päistä kapenee. Pituutta huivilla on reilu kaksi metriä, joten sitä voi sitten pyöritellä mieleisekseen.
Ihanan aurinkoisia päiviä on ollut viime aikoina...Krookukset hokasin 17. päivä. Annoin pojalle tehtäväksi kuvata ne. Ihan kiva, kun kevät tulee. Lauantaina lapset kantoivat puutarhakalusteetkin paikoilleen, kun on niin lämmintä.
Niin, sitten virkkasin tyttärelleni pienen liinan. Novitan Tango Starista tuli näin kaunis liina tyttären asetelmaan. Tässä blogissa ei näiden käsitöiden vaikeusaste kovin päätä huimaa, mutta kaunishan tuosta asetelmasta tuli. Keskellä liinaa on halkaisijaltaan 5 cm:n reikä, että tuo hajuvesipullo kestää pystyssä.


Sitten minä sain tällaisenkin! Kiitos kovasti Päiville. Minä en kyllä osaa valita viittä blogia, joille tämän antaisin, joten tämä on kaikille blogissani kommentoineille, koska heidän blogit ovat suosikkilistallani!

Säännöt/ Rules:

1. You have to nominate 5 blogs which havent had this award before.
Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5:lle blogille, jolla sitä ei vielä ole.

2. Each of the blogs must have a purpose!
Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus.

3. The nominated blogs must make a link back to this page!
Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle.

4. The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.
Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki tähän blogiin.

Kirsin haasteeseen en nyt jaksa enää vastata, mutta ehkä joskus, kun ei ole muutakaan kerrottavaa... :-))

Niin, Unelmakerhon kirjat tulivat minulle kuukauden kuluttua liittymisestä ja tosiaan toinen kirja vielä puuttuukin. Vähän hidasta, mutta eipä se suuremmalti haittaa. On noita kirjoja tähän taloon kuitenkin ilmestynyt ihan kiitettävästi... :-)

Ja nyt nukkumaan, että huomenna taas jaksaa... :-)

4 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut! Mukavan lahjan olet saamassa :)

Kukka-75 kirjoitti...

Oikein kiva hienosteluhuivi ja liina-asetelma!

narksu kirjoitti...

Hei, Sandra Brownin Hämärän sylissä! Minäminäminä olen myös lukenut, se on hyvä :D

Palaga kirjoitti...

Aivan ihana hienosteluhuivi!