tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Hienostelua!

Laitanpas kerrankin kuvan vielä keskeneräisestä työstä. Katsotaan nyt, kuinka kauan menee ennen kuin saan valmiiksi, voin kertoa, että malli ja neulominen on HELPPOA! Jotenkin vaan nyt on iskenyt se kuuluisa neuleblääh!

Jouduin oikein pakottamaan itseni etsimään ns. kesälangoista jotain tekemistä ja löytyi tuollainen ohuen ohut Cewecin California Fontana. Mihinkähän tuonkin olen ostanut... Netistä ei löytynyt mitään, vaikka kuinka googletin langan nimeä, joten otinpa sitten oman "kirjastoni" käyttöön ja löysin sieltä KIRJAN! Siis nyt minä uskon ostavani aivan liian paljon tavaraa, kun en muista kaikkia ostoksiani. Kirja on Jane Davisin Knit Ponchos Wraps & Scarves ja siellähän oli vaikka kuinka monta hyvää mallia.

Tuo huivi on nyt sitten ihan kesäksi tarkoitettu ja lanka on kyllä aika veikeätä. Pinta on kivan näköistä, vaikka teenkin vain aina oikeaa.

Niin, välillä tietysti voisi virkata ja muutama ristipistotyökin odottelee ja pari palapeliä, joten voisihan tuon neuleblääh -ajan käyttää vaikka tehden muutakin kuin löhöten ja televisiota katsoen!

Tänään piti olla ensimmäinen työpäiväkin, mutta sain jäädä kotia, kun työhön opastaja olikin tullut kipeäksi. Huomenna sitten paremmalla yrityksellä. Kovasti kyllä odottelen työn alkamista, välillä innostuneesti, välillä vähän kauhistellen. Kuinka sitä taas pärjää...

Jotenkin näyttäis, että tänään moni lopettaa bloggaamisen ja käsitöiden harrastamisen!! Kauheeata!!

Ai niin, tänäänhän on APRILLIPÄIVÄ! :-)

1 kommentti:

Palaga kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen käsityö sinulla tulossa!