lauantaina, maaliskuuta 29, 2008

Ihan pakko!

Juu, ei mitään käsitöitä, mutta pakko tulla kertomaan, että Ylellä on mielettömän ihana sarja nimeltään Lehmän vuosi. Tulee keskiviikkoisin iltayhdeksältä ja uusintana näin lauantaisin. Suosittelen lämpimästi! Vaikka sarjassa on humoristiseksikin tarkoitettuja piirteitä, niin ainakin maatalouspuoli on yllättävän realistinen. Sarjastahan on tullut aikaisemmin jaksoja ja nyt nämä näytettävät ovat ihan uusia. Miten olinkaan unohtanut moisen sarjan...

Ai niin ja näissä uusissa jaksoissa on Ismo Apell, joka on kyllä Juha Veijosen rinnalla yksi suomalaisista lempinäyttelijöistäni! Joten siitä lisää pisteitä kyseiselle sarjalle!

5 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Tuli katseltua se ensimmäinen tuotantokausi aikoinaan. Ja se oli todella hyvä. Onneksi mies oli huomannut uuden tuotantokauden.

iso gnu kirjoitti...

Katsoin ekan ja vielä uusintana ja aloitin nyt nämä uudet jaksot.
Nimimerkki maalta kotoisin , vaikkakin kaupungissa asuen on vierähtänyt aikaa vajaat 40 v.(Hirveätä, kun olen vanha!)

Marjo kirjoitti...

Miulla meni eka kierros tästä ohjelmasta ihan ohi. Onneks nyt tuli uusinnat, yhen jakson oon kahtonut, mutta kaikki tallentanut! Katon sitten isommissa paketeissa.

m-a-r-i kirjoitti...

Pakko kommentoida kun just katoin uuden tuotantokauden ekan jakson Ylen Areenasta. Voi että tykkään tosta sarjasta (varsinkin kun Ismo Apell on tullut mukaan.. :) Itse oon kotoisin lypsykarjatilalta, (jolta ei tosin enää löydy lehmiä) niin aihe kyllä uppoaa hyvin. Sitä oon kyllä miettiny että aika usein se Hanna käy samoilla tiloilla työnsä puolesta.. mut ehkä se on juonen takia ymmärrettävää.

TeSa kirjoitti...

Sarjan ekat jaksot on kuvattu ihan tässä lähellä, joten tuleekin seurattua josko näkyisi tuttuja.
Ja tuttuahan tuo lypsykarjan hoitokin on.